Ismeri valaki a Jónás naptárt? (tudásbázis)
Na augusztus:9-13ig mutat piros Jonás napot ,14.ére mutat peteérést és és 29re mensit és ebbe a honapba kisfiu foganhat!!
Szeptember:8-12 jonás nap ,13.ára peteérés és 27.ére mensit mutat ebbe a honapba lány!!
Oktober:7-11ig jonás nap ,12 peteérés és mensi 27re és ebbe a honapba lehet fiu is lány is!
November:6-10ig jonás nap, 11re peteérés és mensi 25re!!itt is fiu is meg lány is lehet!
December:6-10ig jonásnap peteérés is 10én és mensi 24.-e!és ismét fiu is meg lány is lehet!!!!
Érdekes.. én még nem hallottam ilyenről..
Persze én is játszottam már ki, de hát akkor gyógyszerrel.. Úgy azért könnyebb :D
Hát a szokásos trükkök a menstruációval, előrehozni vagy esetleg késleltetni(különböző ételekkel, italokkal vagy esetleg tornával-AVIVA), bővebben nem tudok erről mesélni mert nekem nem kellett még tilitoliznom a napokkal.
Csak eszembe jutott, hogy egyszer nekem ezt mondták (Jónás termékeny napok ne essenek egy időbe a menstruáció napjaival)mikor a jónás módszer került szóba.
Gondoltam megosztom Veletek.
Nagyon jól le van írva, és azt hiszem, választ is kaptam a kérdésemre! Már csak ki kell próbálni :)
Szia,
engem érdekelne a számítás, segítenél, hol találtál leírást?
köszönöm
Szia!
Nekünk sok sok év után jött össze a baba és a jónás naptár szerint, de viszont nagyon pontos mesinek kell lenni h Jónás szerint jöjjön össze.Meg ha jól tudom a hold állása is befolyásolhat dolgokat...
ciklus.hu oldalt tudom még ajánlani
A jónáshoz van egy magyar leírásom ( pdf) ha kell elküldöm email címre......
Igen, ezért is írtam ide, hátha tud vki segíteni...hahóóóó, vki????
De fogalmam sincs, h ki tudna segíteni ..:(
Nekem anno vki megcsinálta, mert én tök hülye voltam hozzá és vagy igaz vagy nem, de bejött és kislányunk lett:))))
Szerintem kérj Te is segítséget, hátha csak vmit elszámoltál...
Pedig egyszerű: elméletileg akkor vagy termékeny, abban a holdállásban, amilyen éppen volt a születésed alkalmával... Ez akkor lenne reális és evidens, ha a 28 naplos ciklus tökéletesen működne.
A hold így működik, a női szervezet kevésbé.
igen előfordulhat sajnos,de szerintem kicsi az esélye,h akkor sikerül.de van akinek mégis.
mondjuk azt olvastam,h akkor a legnagyobb az esély a babára,ha a Jónás napok egybe esnek a peteérés környékével.
Sziasztok!
Ha vki ismeri, segítsen, mert nem igazán tudok kiigazodni rajta! Lehet, h egybeesik a teherbeesésem esélye azzal, amikor nagylány vagyok?
Furi, nem értem, mert akkor rosszul csináltam?
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Weight Loss kapszulát?
- Ismeri valaki azt a kávét, ami állítólag fogyaszt?
- Ismeri valaki a Lenkei-féle életerő vitamint? Vannak tapasztalatok? Hol lehet beszerezni?
- Ismeri valaki a Bonprix csomagküldő szolgálatot?
- Naptárt szeretnék készíteni. Nyomtató, képek vannak, már csak össze kellene hozni ezeket. Tud valaki ehhez egy jó oldalt? Kösz!
- Tudna valaki segíteni, hogy Magyarországon lehet-e kapni pollys vagy ponys adventi naptárt?