Irány Horvátország! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Irány Horvátország!
Pont az a lényeg a vízicipőben, hogy passzos a lábra, feszes és nem úszik el a vízben és nem esik le a lábról.
AMikor vettük, teljesen leizzadtam amikor felküzdöttük a gyerek lábára.
Attól is függ hova mentek, lehet homokos partra nem szükséges, kavicsosra hasznos szerintem.
Évek óta ide járunk:Seget Vranjica.
Vásárlás:
Trogirnál Lidl,Kaufland(ez egy hipermarket) és persze az Óvárosnál a piac&halpiac. 😊
Kisebb boltok,pékségek szinte mindenütt az utak mellett.
Kastela és Salona is nagyon szép;a Split fele vezető úton.
Salonában van egy amfiteátrum is.
Jó pihenést mindenkinek!
Ott már elég régen jártam. Mindenesetre nekem a sziget déli csücskében lévő Baska tetszett a homokos partjával. A hegyen lévő temetőtől pedig szép a kilátás.:)
Ott is el lehet jutni a sziklákat mászva rejtetteb öblökig.
A ciovoi hidat már évek óta építik, de talán sosem készülnek el vele. Őrült dugók szokták a régi hídnál lenni. Tavaly vagy órába telt, amíg atjutottunk rajta. Korábbi években nem volt még olyan borzasztó - igaz, akkor nem a főszezon közepén jártam arra.
De Trogir óvárosa nagyon szép.
Ciovo szigetén pedig jó messze el lehet menni a lakott településtől (akár autóval is) és ahol nem kell hering módjára feküdni a benti strandokon.
Én is oda vágyom nagyon, de sajnos idén nincs keret rá. Már többször voltunk autóval és sosem csalódtunk, gyönyörű ország.
Azt olvastam sajnos idén minden nagyon sokat dárgult, az autópályák, a benzin, meg a forint értéke miatt is többe jönne ki minden. Így idén mi ki kell hagyjuk. :(((((
:)
Ti mikor utaztok? Mi 23-án érkezünk.
Idén nyáron mi is Horvátországba utazunk. Mi Trogírt célozzuk meg majd július végén. Aki esetleg járt már erre, szívesen veszek bármilyen jó tanácsot.
2 autóval megyünk, a szállást már lefoglaltuk.
Idén úgy döntöttünk édesanyámmal, hogy felfedezünk egy új országot. Horvátországot tűztük ki úti célként, s egy utazási irodát meglátogatva lefoglaltuk magunknak álmaink utazását. Pár nap múlva már Vodice kis városát tudhattuk tíz napig otthonunknak.
Ugrás a teljes írásra: Irány Horvátország!