Ínygyulladásra Corsodyl vagy Phlogosol a jobb? (tudásbázis)
a Corsodyl csak fertőtlenít
javaslom a Vitinne (2*1) + C vitamin (3*1000mg) / nap
sok benne az igazság
én megtoldanám annyival, hogy:
- napi 3*1000mg C (biotech - ott a legolcsóbb)
- napi 2*1 Vitinne kapszula (CSODÁT művel az ínnyel) - 100-as kiszerelés, neten rendelve
ez így remek kombó sokat segít!!! de az ok ettől nem szűnik meg, de segít a gyógyulásban
(nekem most fogják 2 fogamat húzni és 5-ön lesz rezekció :( )
Hát a gyulladást még nem vitte lejjebb :)
Úgy olvastam hogy kb 2 nap alatt használ :)
Hiába nem kéred, megkapod. :D
Vagy nyakon, vagy pofon.
Na,vittem én már vissza lejárt gyógyszert :/
Megyek is fogat mosni,aztán kipróbálom! :D
De a felbontástól számít,szóval tök mindegy mikori.Ilyen baki azért nincs egy patikában,hogy lejárt szert kapjunk :)
Öblögess csak vele,nagyon "finom" :) A színe szép,az íze borzalom.Grrr!!
Na,én csak felhívtam őket :D
Hát nehogy már még le legyen nekem itten járva...
A csajnak gőze nem volt róla,hogy mi az a szám a tetején,de megnézte e gépbe,hogy áprilisban kapták a cuccot,és 2015-ben jár le.
:D
Pont ugyan ez a szám van az enyémen,esküszöm!!Ha gondolod lefotózom neked és felteszem. :)
Te nyitottad ki gondolom,szóval no para :) 8 hétig lehet egyhuzamban használni,de nem erre kell ennyi ideig.Egyszerre amúgy is csak 15ml kell,el sem lehet ínygyulladásra használni.
Ő...tuti? :D
Pont most akartam hívni a patikát,hogy ezzel most mi van. :D
Mert azt látom hogy felbontás után 6 hónapig jó,de akkor ezek szerint nincs rajta gyártási dátum?
Valaki tudna segíteni?
Reggel hozott a férjem Chlorhexamed-et,és a tetején ez a szám van:
200327
Gondolom ez a gyártási idő.Vagy nem?
És ezt hogyan értelmezzem?Mert sehogy sem jövök rá...
Pofátlan módon visszamentem tegnap délután mégis.Már muszáj volt,eltorzult az arcom.Végre kisírtam egy rtg-t.Kiderült,hogy tévedtem,nem volt bent fogdarab,a mellette levő fogra ment át a gyulladás,illetve ugye végig az ínyemen van.Kaptam megint új gyógyszert,új ecsetelőt,ezek nagyon brutálisak már így együtt.Éjjel már jobb volt,ma megint elég vacak,de megyek vissza délután újra.Fertőtlenítik és kapok bele vmi zselét.Ez tegnap is jó volt,de ez nem gyógyszertári dolog,csak az orvosoknak van.
Köszönöm az érdeklődést!!!
Nekem foghúzás előtt voltak ilyen tüneteim, de nagyon durván. Volt, hogy sírtam, mert már annyira fájt. Aztán mikor kihúztak elmúlt, igaz még utána is fájdogált, de nekem is azt mondták, hogy a gyulladás miatt fáj még mindig. Valószínűleg neked is ráment a fogágyra, mint nekem. De nekem se kellett se ab, se semmi. Pár nap alatt elmúlt.
Nem tudsz elmenni egy másik dokihoz? Azért ez elég durván hangzik:(
Hát igen,azok nagy ívbe le....... hogy mi van az emberrel.
Köztük is vannak normálisak,de ha sokáig parádézik az ember,utána lekezel,de jól meg is kínoz.
Gondolom másikhoz meg nem tudsz elmenni,mert körzetileg hozzá tartozol.
És ha bemennél a kórházba,szájsebészetre?Lehet hogy ott csinálnának röntgent.Vagy oda kell beutaló?Ha kell,a háziorvos vajon tud adni?
Annyira nem értek hozzá,csak találgatok...