Integrált mosó-szárítógép! Tapasztalatokat, tanácsokat szeretnék! (beszélgetés)
Mosó-szárítógépről vélemény
Megfogadtam, hogy ha túlesek a vásárláson, megosztom a tapasztalatom másokkal.
Sok negatív véleményt olvastam a kombi gépekről.
Én a pozitív oldalt képviselem.
Hosszas nézelődés után Samsung WD80K5410ow mosó-szárítógépet vásároltam (WD80J5410 akkor nem volt készleten, amúgy egy plusz ajtó kivételével ugyanaz a 2)
IMÁDOM!!!! Semmi negatívumot nem tudok írni róla.
Szépen mos. Szépen szárít. 1.5-2 óra alatt full szárazan veszem ki a ruhákat, és nem gyűröttek!!!!!
Fél órán belül ki szoktam venni őket, még mielőtt kihűlnének.
Nem kell vasalni.
Szerelem :) ;)
Szóval ne féljetek a kombi gépektől. Elavult infók vannak itt.
Az én gépem csontszárazra szárít, és nem gyűr.
Ne pakoljátok túl, az fontos. Teljesítménynek megfelelően kell használni.
Szárítógépet szeretnék venni de nem tudom milyen típusút vegyek.
A segítségeteket kérném.
Ja, hogy olyan normál méretűt nem lehet toronyba tenni?
Akkor nem sok értelme van.
A mostani szárítógépek elég nagyok. A gyűrődést el lehet kerülni, ha nem tömi tele az ember és nem hagyja benne kihűlni.
A hőfok is szabályozható.
Az olyan anyagokat, amik nem bírják a szárítógépet értelemszerűen nem kell belerakni, rajtuk van a jel.
Amikor külön szárítógéppel szárítottam, azt sűrűn használtam. Nem volt teregetés.
Most van hova teregetnem, de ősszel és tavasszal macerás, nem száradnak a ruhák elég gyorsan. Ezért gondolkodom egy szárítón megint.
Nekem van mosó-szárítóm, de az csak arra jó, ha valamit nagyon meg akarsz szárítani. Engem zavar, hogy vagy mosni vagy szárítani tudok. És így nem haladok vele. Ezért a szárítórészét ritkán használom.
Ez valószínűleg az én mosási szokásaim miatt van, mert kampányszerűen mosok, amikor már tele a mosókonyha szennyessel.
Tavasszal valószínűleg beruházok egy külön szárítóra.
De értem a dilemmádat, hisz neked a fürdőszobából venné el a helyet. Úgyhogy ez a kombinált mellett szól.
Nem az én véleményem...a mosógép szerelőé.
Szerinte nem érdemes kombinált gépet venni,mert amit már olvastam lejjebb is,ha az egyik funkció elromlik nem működik a másik sem(általában).
A mosás mehet pl. 5 kg-al,de szárításhoz ki kell venni a felét.
Én Bosch párti vagyok,azzal még nem volt gondom a háztartásban kop kop kop:)))
Samsungot vettem. Nem volt drága pont akciós volt, de nem vagyok túl elégedett vele. A sötét ruhákba benne marad a mosópor, ha 1 órás programon mosom.
Még annyit a száritógéphez, hogy meg lehetett volna javittani, de 50 eFt-ért, és ennyiért vettem a samsung mosógépet.
További ajánlott fórumok:
- Akiket gerincsérvvel műtöttek vagy még nem műtöttek, de tanácsokat tudnak adni!
- 34 évesen első babát szeretnénk, de egy éve nem jön össze, tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék hasonló helyzetben lévő nőktől
- Mik a tapasztalatok a mosó-szárítógépek használatáról?
- Specifikus, kevert zavar: olyanokat keresek, akik érintettek ebben. Tapasztalatokat, tanácsokat kérnék!
- Családi napközi vagy Magán nyugdíjas ház létesítéséhez tanácsokat, tapasztalatokat szeretnék kérni
- Van valakinek véleménye, tapasztalata a Fagor FET-64135-ös mosó-szárítógépről?