Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Újra kell nyilatkozni, ha valaki szeretne ingyenesen felvenni pénzt az ATM automatákból? fórum

Újra kell nyilatkozni, ha valaki szeretne ingyenesen felvenni pénzt az ATM automatákból? (tudásbázis)

13. Channa* (válaszként erre: 12. - ,zumba)
dec. 29. 15:00
Szívesen!
12. ,zumba (válaszként erre: 11. - Channa*)
dec. 29. 14:26
Köszönöm Channa!
dec. 29. 14:14

Ha van érvényes nyilatkozatod, akkor nem kell újra nyilatkoznod.

Semmi változás nem lesz ezzel kapcsolatban!

Ugyan úgy marad a havi 2 db ingyenes kp. felvétel 150 ezerig, azaz a kettő tranzakció összege is változatlanul megmarad.

Amiről a cikkek írnak, a személyes, bankfióki kp. felvétel. Eddig sem volt ingyenes. Január 1-től sok bank emel költségeket, ahogy a legtöbb szolgáltató.

Csak valamiért imádják az újságírónak sem becézhetó valakik kisarkítani ezeket. Gondolom, nyernek valamit azzal, ha köpködik a bankokat + agyunk sincs elegendő.

10. ,zumba
dec. 29. 12:21
Olvastam róla, persze ezt nem hangoztatja a sok sajtóorgánum, csak a haszontalan hülyeségeket tolják.
9. globus (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 29. 07:48
Miből gondolod?
dec. 29. 07:45
Szerintem nem.
7. Hunóra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 19:32
Miért kellene, miből gondolod, hogy kellene?
6. Myra (válaszként erre: 5. - 55Judit)
dec. 28. 19:01
Pont így vagyok én is.
5. 55Judit (válaszként erre: 4. - 55Judit)
dec. 28. 18:43
Én egyébként évente ha 2 alkalommal veszek le egy keveset. Csak ott fizetek készpénzzel ahol nem lehet kártyával az meg már talán csak a piac.
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 18:42
Erről nem írtak, ezért senki nem tudhatja biztosan. Majd a bankban megtudjuk.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - 55Judit)
dec. 28. 18:36
Köszönöm, én sem vagyok benne biztos, ezért próbáltam érdeklődni.
2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 28. 18:06
Nem tudom újra-e mert ezt cikk nem közölte. Én minden esetre bemegyek a bankba ez ügyben. Inkább kétszer mint egyszer se.
dec. 28. 17:19
Újra kell nyilatkozni, ha valaki szeretne ingyenesen felvenni pénzt az ATM automatákból?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook