Influenza 2018 (beszélgetés)
Szívesen!
Nem mindenkinek tesz jót a reszelt gyömbér, de más formában lehet jó. 5-6 évesnek meggondolandó, vagy kis mennyiség elég. Mindenki túlesik az influenzán...
Köszönöm.
Nekem is túl erősnek tűnik a gyömbér.
Nem adnék ebben a formában neki.
Fokhagymás pirítóst, ételt igen.
Magamnak gyömbér teát főzök egy darabka fahéjjal, mert az édesíti.
Csak mértékkel szabad!
Ez már egy régi fórum,de
Ismét itt az influenza, szerintetek is durvább lesz? Az oviban sok a hiányzó.
"Gyakori fertőzéseket okoz a D-vitamin-hiány
A téli borongós hónapok alatt gyakran alakul ki hiányállapot, melynek tünete például a gyakori légúti fertőzésekben is megmutatkozhat. Hiányállapotra utalhatnak a gyakori felső és alsó légúti betegségek, bronchitisek, tüdőgyulladások."
Nem rosszabb...
Az állam idén is mintegy 1,3 millió adagot biztosított térítésmentesen a rászorulóknak, az időseknek, gyerekeknek, krónikus betegeknek, terheseknek. Csakhogy a háziorvosoktól kérhető oltóanyag három komponensű, kétféle A és egy B (Victoria) készült, viszont nincs benne a most pusztító influenza B(Yamagata) vírus elleni védelem.
Aki viszont még biztosabb védelmet szeretne, annak valóban meg kell vásárolnia a patikában a négy komponensű oltást, ezt is recept ellenében és körülbelül 3000 forintnyi térítési díjért adják oda.
Ez a készítmény nyújthat ugyanis megfelelő védelmet a most tomboló influenzavírus ellen.
Most beszéltek épp a TV-ben arról, hogy az idei Influenza rosszabb, mint az eddigiek, a védőoltás sem véd úgy, mint eddig. A tünetetek pedig azok, amiket leírtál. Elmondták, hogy igen hosszú a lábadozás is .
Reméljük, Te hamar meggyógyulsz, mivel már rég beteg vagy . Jobbulást és jó egészséget kívánok.
A 6-ba a link az influenzáról szól!
Ott vannak a szerek is.
Olvasd el!
Ebben az esetben a só valószínűleg többet segít, mint a homeopátia.
Ha a gyógyszerek nem segítenek, jó ha tudod, hogy a tüdő betegségeire jó a vöröshagyma, egyél sokat!
Kurkuma, gyömbér - gyulladásgátlók.
Ez homeopátia, nem azonosak!
Ismerem. Most homeovoxot szopogatok.
Mit ajánlasz?
Hogyan viszonyulsz a Schüssler sókhoz?
Segíthetnek.
Húha, ez nem jól hangzik.
Én is beleestem és a férjem is. Azt mondják hetekig eltarthat. Én 9 napja, ő 6 napja.
Remélem mihamarabb rendbe jössz és mi is. Ahogy látom mindent megtettél a gyógyulás érdekében.
Nem lehet, hogy az a polipoid elváltozás tartja fenn a panaszaidat?
Gondolom a vitaminokat, szopogatósakat nyomatod.
Sósvizes gargalizálás? Selyemkendő a nyakad köré?
További ajánlott fórumok:
- Megfázás, influenza megelőzése
- Meghalt egy 2 éves gyeremek B típusú influenza miatt :(
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- A H1N1 influenzából sikeresen kigyógyultak tanácsai, terápiás módszerei
- Amikor körülötted tombol az influenza, mi a védőpajzsod?
- Haemophilus influenzae folyamatosan visszatérő fertőzés ellen tud valaki valami hatásosat?