Incredimailben hogyan lehet egyszerre több e-mail címről levelet fogadni és küldeni? (tudásbázis)
Ez érdekes...
Akkor újabb információkkal szolgálok:
A magyarosítást, csak a hozzákapcsolódó verzióra lehet feltelepíteni, ettől eltérőre nem. Sima uninstall nem elég... Sajnos.
Én a citromailt is simán tudtam beállítani, bár chellos a szerver. T-onlinet nem ismerem.
Ma reggel hogy beindítottam a gépemet működik minden incredimailos dolog, kivéve a küldést a citromail-ról, de a gmailel és a t-online-ossal tudok küldeni is, úgyhogy azokat használom!
Majd a magyart is letöltöm, de egyenlőre nem merem, hogy a meglévőeket nehogy megzavarja!
Hát nagyon köszönöm ezt a részletes leírást, ki is fogom próbálni sorban, ahogy írtad! Remélem a legjobbakat. Egyébként a gmaileset már be tudtam állítani az incredimailen. Tehát ami a gmailes címemre megy, az jön az incredimailre is.
Ha valami nem megy még jelentkezem.
Akkor a tévhiteket elmondom:
1) A magyar verzióhoz nem kell letörölni az incredimailt. A [link] honlapról letölthető a magyar verzió. (3017-es a legfrissebb) a telepítés menete: 1.) telepíted az angol verziót (a már meglévőre, frissíteni fogja a meglévőt, a leveleid és beállításaid NEM tűnnek el). 2.) Telepíteni a Junk Filtert, 3. BEZÁRNA az óra mellől a programot, 4. telepíteni a magyar kiegészítést. 5. elindítani a patchet (ha nem vásároltad meg...)
A citromailos e-mail cím beállításával kapcsolatosan:
A t-online (és pl. az invitel sem) engedi meg, hogy az e-mail cím mezőben nem saját hostjáról való e-mail cím szerepeljen, ezért azt elveti. Tehát az e-mail címnek valami@citromail.hu beírva a a t-online smtp szervere nem engedi ki a levelet. Fogadni tudsz, de küldeni nem.
A megoldás: Használd a gmail smtp szerverét, az nem ellenőriz e-mailt :)
Pop3: pop3.citromail.hu
smtp: smtp.gmail.com
E-mail címed: valami@citromail.hu
Felhasználói név és jelszó a citromail.
Majd a kimenő levelek kiszolgálója hitelesítést igényel résznél pipa és beállítások:
És itt meg kell adnod a gmailos accountodat. (felhasználói neved és jelszavad)
A szerver ablakban a pedig a KIMENŐ (SMTP) szervernél a portszám: 587, kapcsolat pedig TSL titkosított. (DE EZ CSAK A KIMENŐNÉL, mert a gmail csak titkosított kapcsolatot fogad el! A bejövő az változatlan.)
Ezután már rendben fogsz tudni citromailos e-mailt is küldeni (igaz az e-mail "halandó által nem olvasható" headerje tartalmazni fogja azt, hogy a levelet a gmail küldte)
A citromail nem szolgáltat smtp hozzáférést.
SF
Beállítottam én minden lehetséges dolgot. A bejövőt, és kimenőt is! De az lehet hogy nem jól!!! Azt nem tudjátok hogyan kell? Esetleg valakinek nincs meg a magyar verzió? Bár tudok angolul, nem mindent értek. Most már fogadni sem tud! Nem tud kapcsolódni a szerverre. A citromailbe megnéztem a bejövőhöz mit kell írni. Ezt írja: pop3.citromail.hu - na ezt beírtam a bejövőhöz! A kimenőhöz meg a mail.t-online.hu-t kellett írni, mert az az intenet szolgáltatóm! Csak azt nem értem, hogy a kimenőhöz miért nem lehet a citromailest használni, vagy lehet szt kellett volna írnom? De azt nem tudom mi!!!
Valaki ha tud még segítseN?
Lehet tényleg megszüntetem, csak az a baj, hogy mindenki azt tudja, így gáz lenne!
Hello!
New mail
To:(itt kiválasztod a címzetteket)
CC:(másolatot itt tudsz küldeni)
Subject: ( a levél tárgya)
Ide írod a szöveget......
Majd a végén ....SEND....
Ha még kérdésed lenne írj nyugodtan privit!
További ajánlott fórumok:
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- A providenttől egy családon belül hány ember vehet fel kölcsönt egyszerre?
- Két férfival egyszerre
- Össze vagyok zavarodva :( lehet egyszerre két férfit szeretni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Szó, ami ige és főnév egyszerre. _VÁR_om, hogy _ÍR_j egyet