Imádom a természetet (beszélgetés)
Én is. Napról napra jobban. 🌈✨🌳
Mindjárt kifekszem a függőágyamba, és figyelem a madarakat.
Ma az egész délelőttöt kint töltöttük (jól fog a Nap): sövény és fűnyírás, némi locsolás, közben leültünk a teraszra időnként és egyszer csak a búbosbanka hangjára lettünk figyelmesek...percek múlva jött az itatóhoz kb.3 méterre volt tőlünk. De jó volt megcsodálni e szép madarat!
Csak megállni, leülni, csendben figyelni és csodálni a természetet minden szépségével együtt.(E
Én is szeretem a természetet, van kertecském, van egy kutyusom is.
Sajnálni tudom csak, hogy idén még kevésbé bírom már az ásást-kapálást, mint tavaly. (Pedig már tavaly is eléggé visszafogottan kertészkedtem.)
Szia!
Kevés embertől hallottam szerencsére, hogy nem szereti a természetet.
A természet részesei vagyunk, és a legnagyobb rombolói, a felelőtlen túlhalmozásainkkal.
Te mit teszel azért, hogy a környezeted lehetőleg minél természetesebb maradhasson?
Szeretem, de mit lehet erről beszélgetni?
Csinálni kell!
Itt van az első fecske a tavalyi fészkén. A héten szántották mind a két nagy kertet. Ahogy a munkám engedi ásom fel a veteményes kertet. Az állatok mindennapos ellátást igényelnek. Egy gerlepár idejár hűsölni az ablakom alá a kerítésre. A macska meg az ablakpárkányra. Nyitott ablaknál bódító a gyöngyvirág illata.
Egészen más egy falusi ember természet szeretete.
Bizony, Bizony én is,,
Még jó, hogy Tősgyökeres falusivagyok ám' én'..🙂
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Hogyan szüljünk? Természetes vagy császár?
- Orvos természetgyógyász segít itt Kérdezzetek
- Hiszel a természetfeletti dolgokban és mi a véleményed róluk?
- Mikor lesz végre természetesebb a szépségideál?
- Miert szokták azt mondani, hogy az anya-gyermek közötti kötődés kialakulasahoz fontos, hogy az anya természetes úton szülje meg gyermekét...