osztom az elottem szolo velemenyet.Ha bekovetkezik a legrosszabb akkor is az lenn a legjobb,ha a kisfiu lehetoleg nem kerulne uj kornyezetbe,hisz nagyon nehez lenne igy mindenki helyzete,de bami is lesz azert jo lenne ha mar most elkezdenetek felvenni vele a kapcsolatot,hogy kesobb se erezze magat egyedul
Ha apa 4 éve nem foglalkozott vele, akkor most csak azért mert az anya beteg?
Bocsi brutál, de szerintem mindenképp üljetek le anya, mama, apa, te és beszéljétek meg a hogyan továbbot a gyerek érdekeit szem elött tartva.
Mert ugyebár apa csak annyira neki, hogy fizeti a gyerektartást? Nem biztos hogy a halálesettel jó lenne kivenni a megszokott környezetéből.
Inkább elkezdeném az időnkénti láthatást egyenlőre csak egyszer egyszer kis időre a gyerek megszokott környezetében aztán a környéken és nálatok, és ha már megszokott titeket egy rendszeres láthatást kialakítani, mert ugyan nem tudom mennyi idős a nagyi, de vele is történhetnek dolgok...
Sose lehet tudni, a gyerek meg ne maradjon egyedül.
Szerintem is legfontosabb a gyermek érdeke!Ő már elég nagy nem tudni,hogy mennyire fogad el Titeket ilyen hamar ennyi idő után.Mennyire ismeri még az édesapját.Szerintem mindenképpen megkeresik a párod,ha bekövetkezik a legrosszabb.Kérjétek ki szakember véleményét.Pl.Gyámügy,gyerek pszichológus.
Van a páromnak egy 9 éves gyermeke. Nagyon rossz volt a kapcsolat az akkori párjával és szétmentek. 4 éve nem látta a kisfiút,de a gyerektartást azt fizetjük.Most véletlenül megtudtam,hogy a volt párja nyirokmirigy rákos,és nagyon odavan,rettentően el van már fogyva.A kisgyereket a lány anyukája neveli, egy háztartásban laknak.Ha bekövetkezne az anyukával a legrosszabb,akkor kinél lesz elhelyezve a kisgyerek?