Igényes, erős és stramm esernyő (beszélgetés)
Hello!
Én a kínaiban kaptam 2éve. Fa nyelű a fogója, és fém a nyele. Fekete, masszív, és kb 1500ft volt.
Ez engem is érdekelne. A múltkor amikor otthonról indultam, kb 5 háznyira értem, és dobhattam kukába az esernyőmet.
Én csak az összecsukhatót szeretem, mert elfér a táskában.
Esernyő gondjaink nekünk is vannak :)
A Lányomnak nem találok megfelelőt,már kidobtam vagy 5-öt!Mert ugye neki összecsúsztatható,táskába bele-rakós kell.
A sajátom nagyon jó minőségű s.oliver ernyő,már 10 éve hordom,igaz autóban van mindig a kalaptartón és nem összecsukható.De mindig kéznél van.
Én Angliában.:)
A reptéri rakodók alig bírták eltörni, pedig nagyon igyekeztek.:D
Volt egy régi esernyőm, az bírta évekig, egyszerű fekete, de stramm volt, sosem fordult ki, masszív volt. Én 4 évig, előtte a testvérem vagy 5 évig használta. Egyszer ott hagytam a buszon, így vesztettem el.
Ennek már olyan 6-7 éve és azóta sincs egy rendes esernyőm! Vacak mind, akárhogy néznek ki, akármilyen drágák.
Múltkor láttam egy nőnél egy szép, erősen íves, fekete, fémnyelű esernyőt, meg sem rezzent a szélviharban, míg az én új esernyőm ismét darabokra hullott és megkérdeztem volna, hogy hol vette, ha nem áztam volna éppen ronggyá.:-)
Az a kérdésem, hogy milyen üzletekben lehet venni teljesen normális, fekete esernyőt, ami stramm, igényes? Konkrét üzletek, márkák jöhetnek.
Legjobb lenne olyan ami Pécsen is megtalálható.
Ti hol vettétek a jó és erős esernyőtöket?
További ajánlott fórumok:
- Kinek mi az igényes és mi nem?
- Nagyon sok kövér lánynak kifejezetten igényes a megjelenése - a kövérség miért nem tartozik ebbe?
- Mekkora átmérőjű esernyőt használtok?
- Fiúk, tetszenek olyan lányok akik arca nem szépek, de igényesek?
- Kevés pénzből lehet nevelni igényes, széles látokörű gyereket?
- Hogy vegyem rá a pasim, hogy igényesebb legyen?