Igazságtalannak tartom az életet, hogy én már annyit... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az életet azért éljük meg igazságtalannak, mert nem hozzánk alkalmazkodik. Ami egy nagy pech. Mi viszont idomulhatunk hozzá, és küzdhetünk azzal szemben, amit kaptunk.
Terhekkel a nyakadon valóban nehezebb, de mindenki cipel problémákat. Ki nagyobbat, ki kisebbet, de elég kevés olyan ember van, akinek csak megszületni volt nehéz. Még őket sem érdemes irigyelni, mert sosem tudni mikor kerülnek szorult helyzetbe.
Gyors gyógyulást és kitartást kívánok neked!🍀
A betegség tényleg szívás, én is szoktam magam alatt lenni miatta.
De nem hagyom magam.
Te se hagyd, mert jön a pánik és a depresszió is, pedig nyilván van azok nélkül is elég bajod.
Nem tudok Rólad semmit azon kívül, amit eddig elmondtál magadról: hogy beteg vagy.
Viszont találkoztam nemrég egy videóval a Youtube-on, amelynek az a címe: "A szenvedés értünk van".
Esetleg nézz bele!
Jobbulást kívánok!
Az élet ilyen! Haragudhatnék én is Világra,hogy miért pont az én Édesapámat vette el oly fiatalon?
Ezen kívül számos problémával szembesülök naponta,de eszembe nem jut másokhoz viszonyítani magam...
"Magad Uram,ha szolgád nincs!"
Sajnálom, hogy szenvedsz!
Az orvosok tudnak segíteni?
Tökéletesen egyetértünk. :)
A tapasztalataim is hasonlóak. Bár nálam még mostanában is sok a vívódás, nehézség, de amit legnagyobb kereszte(i)mnek érzek, azok rendeződni látszanak, hála Istennek. :)
Igaz,csak nem mindegy hogy mennyire nagy és nehéz az a kereszt.
Annyiban megértem a FI ,hogy ha sorozatosan csak a k@ki jön ,elgondolkozom hogy miért én?
Mondom ezt úgy ,hogy hullámvölgyek után most már stabilizálódik az életem.
De én is átmentem ezen a dolgon és voltak vívódásaim.
Gondjai, küzdelmei, nehézségei mindenkinek vannak. Az viszont igaz hogy van akinek több, súlyosabb, van akinek kevesebb. Olyan nincs hogy valakinek egész életében csak játék és élvezet az egész.
Aki hisz a karmában, a reinkarnációban az azért talál a miértekre magyarázatot. Aki hisz benne az sem lehet biztos 100%-ban, hogy így van és aki nem, az sem hogy nem létezik az ilyesmi.
"...más meg csak élvezi az életet..."
Olyan biztos vagy ebben?
(Komolyan elgondolkodnék a helyedben ezen az állításon, mert én pont azt látom, hogy mindenkinek jut azért valami rosszból is, jóból is.)
Az élet már csak ilyen.
De azért próbáld megragadni a pillanatot, mert ha belesüppedsz az önsajnálatba, akkor csak rosszabb lesz.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek is igazságtalanul kapott egyest a gyerekem, vagy én tévedek?
- Az élet miért igazságtalan?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Szerintetek nem igazságtalan az élet?
- Olyan igazságtalan egy nővel: Évente egyszer, pár napra nagy nehezen eljutsz nyaralni és pont akkor van a havi lavina ....
- Mit csináljak, ha igazságtalannak érzem a tanár döntését?