Idén nem nyaralunk. Ami tetszene, olyan drága, hogy annyit... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
van ilyen. Idén lehet mi se megyünk sehova. majd telelünk valamerre :)
illetve van két három teerv talonban, amiket a covid mosott el, lehet inkább azokra teeszünk majd félre, hogy jövőre mehessünk nagyobbat.
amúgy meg piciket lehet kirándulni :) szeerncsére nálunk a közvtlen környékeen is van kirándulóhely, meg van kert.
de annó lakótelepen is volt évünk hogy nem nyaraltunk. így külön. mentünk kicsiket ide oda, de az ottalvós nagy nyaralás kimaradt, nem költöttünk rá. Ami tök érdekes, a ygerekek a kis menéseket is nyaralásnak élték meg, úgy emlékeznek :)
Mi sem megyünk, úgy néz ki.
Örülök hogy befejezzuk idén az újítást, ez már a vége. Nagyon nagyon fáradt vagyok, elsősorban lelkileg.
Tény, hogy viszont szép lett, lesz.
Itthon szeretnék a kertben ülni 😆 egy hét szabadságunk lesz, szerencsére ugyanakkor, ennek is nagyon örülök.
A gyerkőc megy majd a nagyszülőkkel. Mi meg valamikor 🙃
Akkor neked már a szabiért is drukkolok,remélem lesz.
Bár akkor meg az ember hajlamos mindenféle elmaradásait pótolni,,vagy az épp aktuális dolgokat csinálni otthon,,ez benne a gáz.Ha otthon maradsz ott nem mindíg pihensz eleget.
Na épp ezért, külföld kicsukva,,a belföldi nem olyan zűrös.Már több éve megy nálunk a,,na majd jövőre,,,:DD
Jó itthon is,,ha megunjuk megyünk.
Már rég nem voltam én sem,van nekem is hol pihenni .
Mostanában mégis azt gondolom hogy egy kis környezet változás néha nem árt.Néha kell hogy kicsit mást láss.
Elméletben,,gyakorlatilag lusta vagyok felcihelődni:DD
Egyre inkább így gondolom, megérdemeljük, még ha többe is kerül, mint terveztem.
Nekünk csak belföld jön számításba, általában új és bevált helyet is szoktunk választani. Eddig 3-4 alkalommal jártunk néhány napokra. Tavasz végén, nyáron, kora ősszel és decemberben, két ünnep közt. A tavaszi idén is megvolt, még "visszafogott" áron.
Hát, legfeljebb kevesebbszer megyünk ezután.
Fel a fejjel....
Majd jönnek jobb idők..-)
Vannak kedvenc helyeink belföldön.
Olyan szinten emelkedtek az áraik, hogy annyit már nem vagyok hajlandó fizetni érte.
Nincs ezzel gond, csak jólesett leírni.
További ajánlott fórumok:
- Miért csak férjes nők tetszenek, olyan 45- 50 körüliek?
- Szépkártya -pihenőkártya hol, mire használható, ha nem nyaralunk?
- Balcsin nyaralunk! - Hol találunk szabadstrandot? (Az északi részen)
- Hurrá nyaralunk -Balatonhotel, Napospart-Bulgária. Tud róla valaki valamit?
- Hurrá Nyaralunk utazási iroda, vki utazott már általuk, mennyire megbízható?
- HURRÁ NYARALUNK! online utazási irodával nyaralt valaki külföldön?