Volt valakinek már idegsérülése, ami meggyógyult? (beszélgetés)
Semmi probléma. A lábamon volt a térdhajlatomban egy idegsérülés évekig. Elkezdtem szedni a Milgammát és (már nem emlékszem pontosan, de szerintem) pár héten belül rendbe jött. Azt hiszem, hogy nem kellett beszednem egy egész dobozzal és már jó volt. Mondjuk azóta is van, hogy előjön ez az idegsérülés mert nyújtanom kell a lábamon azt a részt, de nem annyira rossz, mint volt. Azt hiszem megint neki futok egy doboz Milgammának. A tünetek: nehéz leírni de talán így a leg helyesebb. Tompán érzem azt a részt a másikhoz képest, ahol egyáltalán nem érzek semmit. És nem is olyan laza a hajlat, mint a másik lábamon. Szóval van egy tompa érzés állandóan.
Viszont van a bal hüvelykujjamon is van egy idegsérülés már nagyon sok év óta mert erősen rácsapódott a bolti hűtő ajtaja és az egyáltalán nem jött rendbe sajnos. A körmöm alatt van a sérülés és azt a hüvelykujjamat sem tudom behajlítani rendesen. Bár ahogy elnézem ugyan úgy behajlik mint a másik de úgy érzem mintha nem tudnám behajlítani és itt is van ez a folyamatos tompa érzés. Remélem minden kérdésre válaszoltam de ha valamit kihagytam, akkor kérdezz nyugodtan.
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- A barátomnak daganat volt a veséjében. Kivették, de áttétek vannak. Meggyógyulhat?
- Volt valakinek visszérműtétje! Ha igen, akkor mennyi idő amig meggyógyul? És fáj-e utána és érzékeny-e a frontokra!?
- Akinek volt már lumbágója, hogyan sikerült ebből meggyógyulnia?
- Sikerült valakinek meggyógyulni Agykontrollal komolyabb betegségből?
- Hasi műtét utáni, gyulladás és váladékozás. Volt valakinek hasonló? Mennyi ideig tartott amíg meggyógyult?