Idegesítenek a felvonulgató, hangos, önimádó motorosok. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Írtam erről és most ide másolom;)
"Ha a motorosok is bőrtangában és egyéb női szerkóban brummogtatnák a mocijukat, ők is zavarnának."
Ja, esetleg felhívhatnák a tangások figyelmét, hogy ezzel lejáratják a normális melegeket.
Egyébként, még mindig nem értem, hogy miért van szükség a meleg felvonulásra. Ettől nem lesz elfogadóbb senki, sőt!
Voltam kint néhány ilyen felvonuláson, így láttam őket.
Lehet, hogy a többség normálisan öltözik, de akik a teherautókon vonaglanak, na azok gyomorforgatóak.
Bocs, ha te esetleg, meleg vagy és nem teszed ezt, nem volt szándékomban megbántani;)
Mennyi az a "sok" férfi?
Ugye nem egy 20 évvel ezelőtti képpel illusztrálnád, amit rendszeresen hoznak a konzervatív sajtóban?
A túlnyomó többség normálisan vonul, nem tangában rázza a fenekét.
Ez olyan, minthogy a motorosok közt meg van olyan, aki direkt fülsértően bőgeti, de a többség meg normális. Őket sem az alapján ítéljük meg, hogy van néhány hülye.
Engem is zavar a melegek felvonulása, de a motorosoké nem.
És én rögtön elmondom, hogy miért.
Azért zavar, mert sok férfi tangába és nőnek öltözve rázza a fenekét a felvonuláson. Mi szükség van erre? Tényleg azt hiszik, hogy elfogadóbbak lesznek az emberek, ha látják, hogy vonaglik tangában? Még véletlenül sem szemet gyönyörködtető ez a látvány.
Ha a motorosok is bőrtangában és egyéb női szerkóban brummogtatnák a mocijukat, ők is zavarnának.
És nem, nem azért, mert melegek, hanem azért mert közönségesek és gyomorforgatók az ilyen öltözködéssel és viselkedéssel...
Igen, nagyon jól értem, hogy zavarnak téged a melegek ha felvonulnak. A motorosok meg nem, azok vonulgathatnak.
Azaz: bajod van a melegekkel. Ha nem volna velük bajod, akkor ugyanúgy vonulgathatnának felőled, mint a motorosok vagy a hímzőszakkörösök, egyebek.
Így igaz.
Ahogy van motoros közösség, ugyanúgy van jó pár más közösség is.
Felvonulás nélkül.
Hagyjuk már ezt a motoros közösség kifejezést
A Harley felvonuláson a résztvevők nem ismerték egymást, max kisebb baráti társaságok. Segíteni ugyanúgy segizenek, mint az autósok vagy a takarítónők
Én határozottan irigylem őket, mert egész életemben motoroztam/is/
Kezdetben én is az utak királya voltam és tünjön előlem mindenki
Egyszer elnéztem egy jobbos ZIL-t, aki szerencsére megállt, máskor meg szabálytalanul kijött egy személyautó elém, motor eleje hátragörbült
Ezután nagyon gyorsan lenyugodtam
Az tény hogy hülyén bátrak
Talán évente van Alsóörsön/?/ motoros találkozó
Csoportosan mennek lefelé. A Gugli kiadja hány és milyen baleset volt a motorosok miatt az ilyen találkozók esetén
Nem akarok politizálni, de azok is támogatják a családjukat :)
A jók is, a rosszak is jók a barátaikhoz, erre céloztam.
Az önimádó tényleg hülye szó. Inkább önelégültre gondoltam. Azért gondolom, mert olyan vastag bőr van a képükön, hogy több száz embert feltartanak és potenciálisan veszélyeztetnek.
A gyorsasági motorosok kevésbé zavarnak egyébként, mert azok általában egyesével vannak, és legfeljebb magukat veszélyeztetik.
Mivel az autó az emberek jelentős részének közlekedési eszköz. Csupán a legbiztonságosabb módon szeretnénk eljutni A-ból B-be. Ennyi, engem ugyanúgy zavarnak azok az autósok is, akik szabálytalanul közlekednek.
Igen, az autósok között van néhány, aki versenypályának használja az utakat (én is futottam már bele), míg a Mátrában a legtöbb motoros versenypályának használja az utat. Nagy különbség.
Nekem hiányzik hogy a szomszéd naponta 2-szer bepöccintse azt a 200 lovas versenymocit a szomszédban, rezonált tőle az egész ház, de ha meghallottuk tudtuk, hogy minden oké.
Sajnos gyengélkedik a bácsi, és amit érte megtesznek a motoros cimborák azért abszolút tisztelet jár. Ők tényleg egy család, egy jobbféle.
Ahogy írja autósok is versenypályának használják, aztán őket mégsem.
Az M6 déli részén már 2-szer futottam bele autóversenybe, gyönyörű szép sportautók szaggatják délen az aszfaltot fényes nappal. Most tiltsák ki az autósokat az autópályáról már van néhány aki nem rendeltetésszerűen használja?
Vannak a motorosok, meg vannak a motorral csak közlekedők. Szerintem csak az előbbiek vonulnak.
A szomszédunkban él egy motoros, rajta keresztül látom a motoros közösséget, hogy milyenek egymással, másokkal és úgy egyébként. Őszinte döbbenet és ahogy írtam követendő példa.
Nem lakom Budapesten, az autópályán csíptük meg a hazafelé tartó motorosokat. Feltartottak mindenkit, torlódást okoztak, balesetveszélyesen a két haladó sáv között mentek, a leállósávot használták pihenőnek.
Ritkán látok normálisan kózlekedő motorost, és szerintem sokat elárul egy emberről, ha ilyen mértékben nem foglalkozik a közmegegyezésekkel.
És igen, engem zavar a teljesen indokolatlanul hangos motor is amikor egyébként képesek vagyunk egyre halkabb motorokat gyártani. Nyilván akkor sem fülhallgatóval hallgatná, ha lenne rá lehetősége, jól sejtem, igaz? ;)
Én nem mondtam, hogy el lehet ítélni egy közösséget. Csak azt, nem véletlen:
Egyébként a Mátrában ugyanez megy. Amikor 200+-os tempóban elmegy az ember mellett egy gyorsasági motor, akkor nehéz tolerálni.
Nem tudom, konkrétan milyen helyre gondolsz.
De attól, hogy egy réteg ki lett tiltva, nem lehet általánosítani, és egy egész motoros közösséget elítélni.
Gondolom, hogy a nem közéjük valók (a felvonuló motorosokra gondolok) nem is lesznek a közösség tagjai.
Jó, azért a fiad amatőr rádiós közössége az egészen más.
Vannak emberek, akik a zajra érzékenyen reagálnak. Mint ez esetben a motorosok által okozott zajra. Több oka lehet. Talán idősek, betegek, ingerültebbek az átlagnál.
Azt nem tudhatjuk, hogy a vallomástevőt miért idegesítik a motorosok. Csak gyanítom, hogy a hangok zavarják. De hogy miért tartja őket önimádónak - ezt nem értem.
A fiadnak sok sikert a rádiós találkozó szervezéséhez!
Így van. Léteznek ilyen nagy közösségek, és ez inkább irigylésre méltó mint utálni való.
Fiam is tartozik egy nagy közösséghez, a rádióamatőrök közösségéhez. Ők is boldogan jönnek össze, vagy kitelepüléseken hatalmas versenyeket rendeznek, ki tud több kapcsolatot teremteni bizonyos idő alatt. Most fiam a Kanári szigetekre szervez egy kisebb rádiós találkozót. Csak néhány jelentkező van, de ez is egy boldog buli lesz. Most utáljam őket?😀
Egyszer csak kibírtad, kibíírod,,.
Szaggassá vizespapírt !
További ajánlott fórumok:
- Miért idegesítenek az emberek? (Munkahely)
- Szerintetek miért van az egy párkapcsolatban, hogy ami még az elején nem idegesített vele kapcsolatban az az idő múlásával egyre jobban? :(
- Ti hogyan dolgozzátok fel a telefonon és személyesen zaklató ügynökök idegesítését?
- Téged idegesítenek a reklámok?
- Úgy idegesítenek az emberek.....
- Nektek milyen a kapcsolat a testvéretekkel?Titeket is szokott idegesíteni?