Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hüvelyi folyás fórum

Hüvelyi folyás (beszélgetés)

15. srcrss (válaszként erre: 14. - Xochipilly)
aug. 24. 13:37
Ühüm... Nem hiszem, hogy a kérdező (nem is kérdezett) krumplin és tésztán él. Mellesleg ezek sem hízlalnak, ha mértékkel fogyasztod. :D Gyorskajából is ehetsz mértékkel. És említette az édességet... Kíváncsi vagyok, milyen gyakran eszik édességet, és mit iszik. Ha kiiktat minden sz.., majd telik egészséges élelmiszerre.
14. xochipilly (válaszként erre: 13. - Srcrss)
aug. 24. 13:08
A krumpli, a zsír vagy a tészta relatíve olcsók és hízlalnak, tehát szerintem ne jelentsük ki, hogy hízni drágább. Sajnos el fogunk jutni arra a szintre mint az USA ahol a gazdagabb emberek vékonyabbak mert nekik telik normális élelmiszerre. A szegények meg "csak" az olcsó (ott olcsó) gyorskaját tolják és híznak... Csak itt nem a gyorskaja "olcsó" hanem a fent nevezett dolgok. A szüleim az ország egyik legszegényebb megyéjében laknak. A boltok polcairól se perc alatt eltűnik a kenyér, a zsír, a szalonna vagy a tészta. A jobb minőségű , de drágább élelmiszer ott marad.
13. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 12:16
Először fordulj nőgyógyászhoz. Drága a fogyókúra? Szerintem sokkal drágább felhízlalni magad manapság. :D Mennyibe kerül az élelmiszer?! Kezdd azzal, hogy mindenből kevesebbet eszel, mint eddig. És sétálj minél többet.
12. xochipilly (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 11:39

Egy tempósabb séta reggel vagy az esti vacsora után, az édességfogyasztás mérséklése és az este 6 után nem-evés nem kerül semmibe. A fogyókúrás csodaszerek megvásárlása valóban drága multaság, de ezek többnyire hatástalanok is.

Méhnyakrák-szűrésre én a helyedben azonnal kérnék időpontot, pláne ha az utóbbi egy évben nem került rá sor. Ha igen, akkor is, egy nőgyógyászati kivizsgálásra. A bizsergés és a fokozott édességvágy miatt pedig endokrinológushoz is el kellene menned, főleg, hogy cukorbetegségre gyanakszol. Én tényleg remélem, hogy nincs komoly bajod de az elhízás tényleg rossz hatással van az egészségre ÉS a közérzetre is.

11. globus (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 08:48
Szívesen biztatlak. Első körben hagyd el sz egészségtelen szénhidrátokat. Lehet, sőt biztos, hogy eleinte elvonási tüneteid fognak lenni, de ne add fel. Néhány nap alatt túl leszel rajta. Ha nem vagy biztos benne, mi az, ami árt, dietetikus tud segíteni. Először kérj általános kivizsgálást, nincs-e kelzelendő betegség. Akár van, akár nincs, az életmódváltás kulcstényező. Menni fog!
10. papája (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 24. 07:59

Ági a legjobb választ adta neked, te mégis felhúztad az orrod. Nem tetszik a válasz, mert az igazságot írta.

Ilyen hozzáállással nem jutsz előre. Tovább rontod a helyzetedet.

A sorsod a saját kezedben van. Tedd, amit Ági írt, még nem késő ! Menj orvoshoz , válts életmódot, sportolj, táplálkozz helyesen !

9. Amaunet (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 23:07

Bíztatást? Mire? Nem írtad, hogy a leírt helyzettel mit akarsz kezdeni.

Ő visztont leírta, nem sértő módon, hogy mit kéne tenned. Ha megsímogatjuk a buksidat és együttérzünk (ami nem mond ellent) azzal motíválunk valamennyire is?

Igen, első körben egy teljeskörű kivizsgálás, ahol valószinűleg javasolni fogják, hogy fogyjál le.

Fogyi szeretnél? Le kell mondanod az édességekről és minden cukorról! Csak elhatározás kérdése.

8. Ági0830 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 22:59
Milyen biztatást? Biztatlak, hogy menj el a nőgyógyászhoz meg a háziorvoshoz. Ez szerintem tanács, nem letolás.
7. _Berry_ (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 22:52
Miért drága mulatság a fogyókúra? Az édesség sem olcsó. Annyi az egész, hogy az édességet lecseréled zöldségre és gyümölcsre.
aug. 23. 22:45
Hát azért drága, mert ha betartod az x kalóriás étkezeseket, mindig az egészsegeset veszed.... bár ha most meg nasira költöd ugyanott vagy. Te életed, így szereted magadat?
5. Ágio8405 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 22:32
Menj el nőgyógyászhoz. Ne fogyókúrázz, hanem váltás életmódot. Ja és semmi drága nincs benne. Nem kell megvenni előre elkészített feldolgozott, túlárazott egészségesnek mondott ételeket.
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Ági0830)
aug. 23. 22:26
Kedves Ági nem azért írtam ide hogy letoljanak hanem egy kis tanácsért nem hiányzik még ez is az estembe nem ismerlek de még ígyis szarul esik egy kis biztatast "vartam"
3. Ági0830 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 22:04

Több sebből vérzik ez a történet.

1. A hüvelyi folyást nőgyógyásszal vizsgáltasd ki.

2. Tudod, hogy túlsúlyos vagy, le is akarsz fogyni, de mégsem teszel érte semmit. Kb. 30 kg súlyfelesleged van, ami már nemcsak esztétikai kérdés, hanem egészségügyi.

3. Ha cukorbetegsége gyanakszol, azt is mielőbb ki kell deríteni és elkezdeni kezelni.

Drága a fogyókúra. Ezt annyira nem értem, de annyira biztosan nem drága, mint az elhízásból, vagy a cukorbetegség szövődményeiből adódó betegségek kezelése.

2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 21:57
Mi a kérdés?
aug. 23. 21:47
Reg volt hüvelyi folyasom most megint elo jött rózsaszínű picit darabos és elég kellemetlen szagú:( egy ideje több edesseget kívánok ha nem akarom még enni de akkor is sovargok utanna szeretnek lefogyni 79 kg vagyok 153 centi tudom nem a magassagomhoz valo de sajnos többnyire stresszes vagyok, nem tudom elkezdeni a fogyokurat olyan nehéz:( és hát drága mulatság is a fogyókúra...remélem nem vagyok cukros szokom érezni a ujjbegyeim és labujjaimba a bizsergető érzést köszönöm hogy elolvastad és ha válaszolsz:)

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook