Hüvelygomba után, mitől lehet nemi érintkezésnél égő érzés? (tudásbázis)
Szerintem, ha ott bemész egy gyógyszertárba, fognak tudni adni neked is valamit hüvelyflóra visszaállítására, ha kéred.
Házi maszatolással ez esetben szerintem semmire nem fogsz menni.
a kettőnek semmi köze sincs egymáshoz. A joghurtban a bélrendszerednek megfelelő baktériumok vannak, a hüvelyflóra helyreállító kúpban a hüvelyflórádnak szükséges baktériumok, a kettőnek semmi köze nincsen egymáshoz.
Vegyél hüvelykúpot, nem olyan drága és hidd el nagyon jót fog tenni, nem olyan drága és hosszútávú megoldás, ha jó a hüvelyflórád, akkor nem fogsz olyan könnyen elkapni fertőzéseket.
Ez például a dm-ben is kapható, a gyógyszertárban úgy tudom, hogy még olcsóbb:
A gombaölő kúp tönkretehette a hüvelyflórádat. Őszintén szólva nem tudom, hogy magától is helyrejöhet-e az ilyesmi, de érdemesebb és egyszerűbb venni egy doboz kúpot vagy hüvelygélt. A hüvelyflóra pont arra hivatott, hogy megvédjen a fertőzésektől és ha az le van gyengülve, mint a te esetedben is, akkor sokkal könnyebben összeszedhetsz egy újabb nyavaját...
Drogériában is lehet kapni hüvelyflóra helyreállító kúpot (dm vagy rossman).
Gyógyszert, vagy hüvelykúpot használtál?
Ha gyógyszert szedtél, akkor a hüvelyedben nem tudott kárt tenni.
A párod is kezelték a gomba ellen? Csak akkor ér valamit, ha egyszerre kapjátok a kezelést, mert visszafertőz, ha őt nem kezelik.
További ajánlott fórumok:
- Veszélyes lehet az epidurális érzéstelenítés? Milyen előnyei és hátrányai vannak?
- Mi lehet a bajom? 3-4 órája nem szünik a szomjúság érzésem, pedig az óta csak iszom iszom iszom a vízet.
- Mi lehet ez a lüktető érzés a hasamban? Pár napja érzem, eddig nem zavart.. de most már igen.
- Szex és testi érintkezés nélkül élni. Lehet ebből gondja egy nőnek?
- Erős fehér folyásom van, ráadásul a nemi érintkezés is fájdalmas. Mi lehet az oka?
- Samsung Galaxy Mini telefonom állandóan kiírja "Hiba történt a szerverrel való érintkezéskor!" amikor frissítenék, mi lehet a gond?