Hűségidő nélküli mobilnet - melyik szolgáltatótól érdmes? (2011) (tudásbázis)
"ha pontosan tudod hogy mindenkinek csak egyedi tapasztalatai lehetnek a szakadozással"
Bocs, hol írtam én olyat, hogy én ezt így tudom? Pont hogy nem ez a helyzet: lásd a UPC esetét, ahol ez a többség tapasztalata. Na ilyet nem akartam kifogni mobilnetben. Ha esetleg többen hozzászólnak egy ilyen forgalmú fórumon, abból már kiderülhet, melyiket érdemes kerülni. Olyat sem mondtam, hogy az árat másodlagosnak tartom: ha annak tartanám, beköttetném a dögdrága enternetet vállalva ráadásul, hogy átkötési díjat fizetek, amikor elköltözöm... Értő olvasás rulez.
Na most nem értelek.
Pontosan tudod a különbségeket a cégek, netezéstipusok, lefedettségek stb között. Akkor milyen tanácsot vársz?
Hisz ha pontosan tudod hogy mindenkinek csak egyedi tapasztalatai lehetnek a szakadozással és aznem mérvadó, ha az árat másodlagosnak tartod akkor nem értem milyen tanácsot vársz egy olyan oldalon ahol a legtöbben laikusok és nem vérprofi szakértői a témának és max a saját tapasztalataikat tudják elmondani...
Én voltam a 20-asnál és 30-asnál is mobilnettel, 30-ast és UPC meg volt bekötve de olyan spéci infót nem tudok mondani ami téged érdekelhet hisz "csak" személyes tapasztalatok...
A Vodára korábban sok panaszt hallottam, hiába a lefedettség, szakadozik, a múltkorába viszont nálam volt egy modem hétvégére, nem volt gond.
Milyen vezetékesed van? A UPC-t tényleg csak az ára miatt ajánlhatom, és csak ott, ahol nincsen Digi... Amikor online tartottam előadásokat, mindig tönkrement a felvétel a net szakadozása miatt. :/
Már bocs, de ha nincs mit mondanod, ugord át a kérdést.
Tudom, miért jó a mobilnet, benne van a nevében, hogy mobil, észrevetted? Hadd áruljam el neked, lehet egy szolgáltatással gond akkor is, ha lefedettségileg rendben van.
Egyébként, ha valaki hasonló cipőben járna: végül a DIGI mobilnetjét választottam, a telenoréval azonos a lefedettsége, hűség nélküli, elég jó áron, ha talál az ember valaki rokont vagy barátot, akinek van valami másra már előfizetése a diginél, és a nevére veszi a mobilnetet is. Eddig nincsen vele gond - annak idején a vezetékes netük is messze jobb volt, mint a UPC-é.
Attól függ, hogy hol laksz, mert hiába ajánlom azt, ami nekem van, ha nálad nem fog működni.
Nézd meg a "lefedettségi térképet". Azon fogod látni, hogy melyik a jó.
A mobilnet meg azért jó, mert viheted magaddal az új helyre - vagyis olyant keress a térképen, ami az új lakóhelyeden is jó vételi lehetőséget mutat.
Baránőm kinézte nekem a Nordtelekomot, de a legrosszabbakat olvasom róluk többfelé.
Vivafone-nal van valakinek tapasztalata?
Sajnos, ahol most lakom, vezetékes net csak drága és hűségidős van, de remélhetőleg költözöm, mire kitavaszodik, így nem akarom lekötni magam egy évre.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Tudtok javasolni telefon nélküli internet szolgáltatót?
- Melyik mobilnetet érdemes előfizetni a három szolgáltató ajánlatai közül?
- A Balatonon milyen hűségidő nélküli kábeltévé bekötési lehetőség van szezonra?
- Melyik internet szolgáltató (hűségidő nélküli) a legjobb?
- ADSL szolgáltatós tapasztalatok, árak, hűségidők?