Hungary's Got Talent (beszélgetés)
Ahhoz minden adásban tök újjal kellett volna előrukkolni hetekig.
Legjobb mostanában a Sztárban Sztár volt,
Azt néztem hogy ennek a kislánynak még a szeme is rángatózik ahogy beszél... verset meg minden ovis csoportban legalább 2-3 gyerek tud így mondani...
Nekem a ledes fickó kifejezetten ellenszenves volt ezzel a sok rinyálással. Szerintem Marfan sy-ja van egyébként. A produkció meg 80%-ban technika, a táncos teljesítmény semmi extra mögötte...
Nekem a Fricska tetszett, ők tényleg jók de ezzel Mo-on nem lehet nyerni... majd 1-2 év múlva feltűnnek valamelyik külföldi tehetségkutatóban...
Háááát, inkább csak erőltetett volt.
Adenoid, keresztharapásos, beszédhibás kislány... nekem minden, csak nem cuki :(
BOCSÁNAT! Igazán ronda dolog ez tőlem, de sehogy se tudtam megkedvelni ezt a gyermeket :((( Szégyellem is magam :(
Badár és a Led-es csapat volt este a tippem, aztán végül mindkettő nyert is.
(azon agyaltam, a Led-es hórihorgas srác mitől ilyen magas? A fülei is olyan furák...)
A többi nem érdekelt, a táncosok untattak, természetesen elismerem a rengeteg munkát, edzéást, kreativitást, de nem a világom.-
A Badár gyerek ügyes is meg ötletes is, de egyáltalán nem vagyok otthon a bűvészvilágban, lehet, hogy ezer meg egy ugyanilyen produkció létezik.
Ahogyan a rúdtáncos édesanya is nagyon rokonszenves volt, eszméletlen tudással, de ebben a sportágban van pl. magyar világbajnok.
Inkább az X-Faktort várom már. Én az énekes produkciókat szeretem utálni :)))))))))
Remélem soha többet nem lesz ez a műsor.
Inkább akkor az X Faktor.
A bűvészet nekem sötét folt, ezért nem mérvadó a véleményem.
Nem tetszett, hogy a "laptopos-FB-os oldalon" csinált valamit, amit, nem is igazán lehetett látni, ahogy mutogatta a zsűrinek.
Bizonyára van aki ezt jobban "levette"! :D
Szünet, reklám, sms felolvasása, evvel töltik ki a műsort!
Hááát, mondom is magamnak, "na kiccivem, már én is unom"! :D