Húgyúti gyulladásra fontos szedni az antibiotikumot? (tudásbázis kérdés)
Nem szedtem be. Iszom az urogint es javul.
Igazsag szerint szombaton szulinapi bulim lesz es szeretnem megunnepelni.:)))
A tőzegáfonya csak megelőzésre jó,azt érdemes legalább 2 naponta szedni,mert vissza fog jönni :(
Ez a monural egyadagos antibiotikum,érdemes lehet megpróbálni. Én mindegyiknél eddig végigszedtem az antibiotikumot(7 -10 nap) mégis visszajött :( szóval legközelebb ezt próbálom meg,de addig is szedem a tőzegáfonyát megelőzésképpen.
Nekem van egy nagyon jó módszerem, ami mindig segített, már az első alkalommal is. Vegyél mezei zsurló teát, beleteszel kb 2-3 evőkanállal egy műanyag vödörre, leforrázod kb 1-2 l forró vízzel, és köntösbe bebugyolálva rácsücsülsz a vödörre, magyarán gőzölöd az alhasad a hólyagod!
Szuperül hatásos, próbáld ki!!
En is igy gondolom,h ha javul mastol is mint az antibiotikum,akkor felejtos a gyogyszer.
Azert mentem el orvoshoz mert nem voltam benne biztos h ez a bajom, a veseko is felmerult,arra meg hiaba innam az urogint es dolgozom,nem csinalhattam volna azt h elmegyek munkaba , ott meg szenvedek.
Holnap lehet veszek akkor tozegafonyat meg az urogin sztem eleg lesz.
Nekem egy adagos antibiotikumot írtak fel rá,használt és azóta sem jött volt.
Az Urogin nem segített,se a tőzegáfonya.
En nem azt kaptam,valami mast. 10 szemes,napi kettot kell bevenni.
Azt olvastam a neten,h az antibiotikum megoli a jo bakteriumokat es es ezert lehet visszatero a betegseg.
Sziasztok! Vasárnap kezdődött,erős alhasi görcsöm volt,majd órákon át sürgető pisilés jött rám,pisilni persze nem nagyon tudtam. De már a könny folyt a szememből.Este meló után sós vízbe fürödtem és enyhült. Tegnap nagyrészt aludtam,pihentem.. A tünetek csökkentek. Ma is még érzem kissé,h görcsöl alul,pisilesnél mar nem akarok ,,megszulni,,.
Voltam haziorvosnal... Elmondtam a bajom,semmit nem csinalt,irt antibiotikumot,annyit mondott h ha belazasodok vagy hanynek akkor menjek az urologiara.
Urogint iszok... Javulni latszik...
Antibiotikumot ha nem kotelezo nem szednem be,bar kivaltottam.
Nekem olyan fájdalmam szokott lenni,hog csak az segit .De van most egy uj gyógyszer erre a neve monural,en most ezt irattam es ha legközelebb visszajön ezzel próbálkozok.Nezz utana mindenképp!
Szerintem azert kell,hogy minden baci kiürüljon es ne jöjjön vissza jo ideig a gyulladás!
További ajánlott fórumok:
- Mitől jön elő mindig húgyúti fertőzés? Mi a legjobb gyógyszer rá, az antibiotikumot kivéve?
- Petefészek gyulladás, mindenképpen kell antibiotikum? Nektek mi segitett?
- Nem múló húgyúti gyulladás
- Dalacin C helyett milyen gyulladáscsökkentőt ajánlotok, ami nem antibiotikum?
- 6 hetes fiam vesemedence gyulladás miatt antibiotikumot szed itthon, én meg belázasodtam.Így mit szedhetek be, ami nem árt neki.Algopyrin?
- Merjünk próbálkozni a babával? Párom antibiotikumot, sok gyógyszert volt kénytelen szedni tüdőgyulladás miatt.