HR-esek tudtok nekem segíteni? (tudásbázis)
:)
sajnos nem hallottam még eről a tesztről, ha egyáltalán ez valami sztenderdizált dolog...
de nyilván le tudnak belőle sok dolgot szűrni, olyasmiket, amit a 3. hsz-ban írtak
meg a rajz frappánssága alapján is következtethetnek arra, milyen a lényeglátásod, lényegkiemelésed...hiszen csak 8 mp-ed van a rajzra
malac
A helyzet az, hogy az alapján, amit mondott, én úgy értelmeztem, hogy több szó is lesz, de aztán csak ez az egy volt.
fú ez pszichológia! mi anno fősulin csináltunk ilyeneket.
mindennek van magyarázata, pl hogy a lap melyik sarkába rajzolsz, középre, mekkorában.
kiderülhet belőle, hogy milyen egyéniség vagy, jó vezető vagy-e, vagy inkább visszahúzódó... :)
milyen szót mondott? ez is lényeges
meg a térkitöltés, meg a meséd a rajzodról, az érzelmeid, beszélőkéd, stb
Nemrég voltam egy állásinterjún.
A feladat az volt, hogy az interjúztató mondott egy szót, és 8 mp alatt le kellett rajzolni, majd mesélni a rajzomról.
Ezzel mit állapítanak meg??
Gondolom számít, hogy mekkora a rajz, stb., de érdekelnének a részletek.
Vagy ha valaki tudja, hol lehet ennek utánaolvasni...
Köszi!:)
További ajánlott fórumok:
- Úgy néz ki, meddőségi központba kell mennünk:( Tudtok nekem abban segíteni, hogy Budapesten melyiket válszam?
- Van olyan ismerősöd akinek cilinderes szemüveg kell?Tudtok ebben segiteni nekem?
- Tudtok nekem segíteni hajvasalót választani?
- Most ment a tv-ben a kalandjárat, tudtok nekem segíteni hol van a bemutatott bababarát szálloda?
- Angliai magyarok! Tudtok nekem segíteni ruha vásárlásban?
- Méhszájseb - Ki mit tud róla, illetve milyen tapasztalatokkal tudtok nekem segíteni?