HPV+ magas kockázatú... - most mi lesz? (tudásbázis)
Sziasztok!
Új vagyok itt csak multkor a myomám miatt regiztem fel ,de van hpv -m is 6 és 56-os:-(((Az 56 tudom magas rizikoju ,de az mit is jelent ???El mulik ez valaha?Ráadásul ez a mioma is:-(5,5cm es és le szakad a derekam.
Ha valaki tud az 56 -osrol valamit kérem segitsen!Előre is köszönöm !
Sziasztok!
Engem négy P3-as citológia és magas kockázatú HPV miatt 9 évvel ezelőtt megműtöttek. Az én eredményem sajnos olyan rossz volt, hogy mikor orvost váltottam engem cseszegettek miért nem vagyok még megműtve.
A műtét óta jók a citológiáim P2-ek, és van két kislányom is.
Fel a fejjel, nem szabad elkeseredni, de az igaz, hogy akármilyen gyógyszert, immunerősítőt szedsz, csodát nem tesznek.
Legalábbis nálam nem vált be egyik sem.
Szioka! köszönöm h válaszoltál!
Tegnap elmentem 1 magán onkologushoz,úgy voltam vele h nem hagyom az egészségemetés az életemet sztk nőgyogyászok kezébe.
El vittem minden papírt, és el mondtam mindent h mitörtént és hogyan tovább, nagyon kétségbe voltam esve.De úgy voltam vele, hogy meg kell gyógyulnom mese nincs.Képzelz ,közölte a doki, hogy nem vagyok rákos,HPV P2, virushordozó vagyok
amit minden negyedévben ismételni kell és éves rákszürés. Én azt hittem hogy le esek a székről nem akartam hinni a fülemnek.Most kinek higyek ?!
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy az egyik miért mondja a másik meg állitja h nem.Örület !
A családom teljesen kikészült,szerintük menjek el eg harmadik dokihoz h ő mit mond, ne hagyjam ennyibe.
Márc 3 körül lesz meg a citologiám eredménye, de az első rákszürésen ott volt a P2, azon belül gyuladás, az SZTK orvos egy szóval se közölte,csak annyi h gyuladásom van.Én kértem a további szürő vizsgálatokat, igy kezdtem el a HPV
,az eredmény ,pozitiv és magaskockázatu HPV,31,59.
el mentem és levették a citót,várnom kell.Ami papirom volt összeszedtem és elmentem egy magánonkologushoz,h mi hamarabb kezdjük el amit el kell.Közölte amit már az elején leírtam.Nem tudom h kinek higyjek,mi van ha mégis rákos vagyok.Perszer mondtam tegnap a dokinak h fáj az oldalam és a menzeszemse tökéletes mikor megjön , utána be áll.Megvizsgált azt mondta hogy méhszáj gombám van,gyogyszer, kenőcs kezelés.
Gondoltam el megyek egy természetgyógyászhoz is h ő mit mond.
Örülnék, ha a leírtakból ha van véleményed megosztanád velem, nagyon sokat segítenél vele.
Köszönöm
További szép napot
sziasztok! új vagyok ,annyira hogy szerdán tudtam meg hogy HPV és magas kockázatú HPV fertözésem van.
31,59, típus.Levették a cytologiát az megint 1 honap.
Abban szeretném kérni a segítségeteket hogy aki ezen már át esett vagy éppen ő is ebben a cipőben jártas, mire számithatok!
Milyen gyógykészitményeket tanácsoltok, vitaminokat vagy esetleg teát,ami hasznos lehet ilyekor .
Minden sagítséget és jó tanácsot előre is köszönök.
Nekem többször volt rossz citológia eredményem, 3x p3-as,egyszer p4-es.Felküldték hpv-tipizálásra,és nekem is magas kockázatú tipust mutatták ki.
Amikor a harmadik gyerekkel terhes voltam,negatív volt a rákszűrés,szülés után lett rosszabb,mint előtte volt. Akkor nekem is elvégezték a conisatiot,azóta 3-szor voltam szűrésen,kétszer már negatív eredmény volt,a harmadik a napokban lesz meg...remélem negatív lesz az is.
nem volt ott ,gondolom, mert másfél éve nem mondta az orvos,akkor is látnia kellett volna ,ha van..
mindegy csütörtökön leszedi ....
remélem..köszi
szidom magamat mert másfél évet kihagytam... ez a büntetésem :::((
engem most szerdára mindenképpen visszahívott , mert talált egy polipot ,amit minél előbb le kell szedni és hogy megbeszéljük a műtét részleteit.
De azt is mondta hogy addig megkapom levélben a rákszűrés erdményét, de még nem kaptam meg...
gondolom ha nagy baj lenne akkor már értesítettek volna, nem ?
lányok
ha valami gond van akkor értesítenek pl. telefonon ?
Szió!
Nálam is a diagnózis:o) Én már eltemettem magam gondolatban többször, de doki szerint no para...figyelni kell, lehetőleg 3 havonta ránézni, immunrendszert erősíteni.
Szeded az isoprinosine-t?
Szia én igen de rolam ne végy példát elb......
Van szülés történet a naplomban valahol:))
Szia!
Szeretném megkérdzni hogy császárral szültél?
HA jól olvastam van egy kislányod :)
Semmi ne aggodj nekem is volt sőt több fajtáját megtalálták annak is az 1080*-át és mikor teherbe estem a terhesség eltüntette ez mondjuk érdekes,mert csak a terhesség "győzheti "le nekem eltünk azota nincs pedig majdnem az összes fajtája megvolt sokszorositva:(
ne aggodj mit mond a dokid??
Van valaki, akinek ezt az eredményt mondták rákszűrés után?
Hogyan kezelték?
Azóta hogy vagy?
További ajánlott fórumok:
- Hány kiló vagy most és hány centi magas?
- Magas kockázatú HPV-t találtak nálam. Segítsetek, hogyan küzdjek ellene?
- Tudtok mostanában előnyös megtakarítási formáról? (viszonylag magas kamat, kevés kockázat)
- Magas kockázatú kombinált teszt eredmény
- Hpv magas kockázatú (52-es) vírus!
- Pozitív lettem magas kockázatú HPV-típusokra, hogyan tovább?