Hozzányúlnátok a saját tartalékhoz azért mert a cég rossz helyzetben van, vagy otthagynátok? (beszélgetés)
Tartok attól, hogy fórumnyitónál már nem is lesz.
Persze lehet, csak szórakozik.
Nem tudom mivel foglalkozik a cég, de lehet hogy a kollégáid és a cégvezetés is bízik benne, hogy a vírushelyzet után helyreáll az élet és újra normális fizu lehet. Átmenetileg meghúzzák a nadrágszíjat, utána lehet helyreállnak.
Egy új munkahely kockázatos lehet, plusz manapság találni sem könnyű újat, szerintem.
"hitelt is vennék fel és "
hát ha így haladunk eljutunk oda is!
ha elfogy a tartalék kölcsönkéregetésből élnek majd az itteniek, mert a bérük itt Pesten a hideg vízre se elég.
Ez ugyanaz a durva munkahely?
Még rosszabb a helyzet, mint gondoltam... :D
Kiutálta már. A munkahelye mindenképp. Nem véletlen, hogy kimarad a karácsonyi "buliból", de még a beszélgetésekből is.
Mondjuk a fórumokban van némi zavar. Ami stimmel mindegyikben, hogy utálják.
Mi közöd van hozzá, hogy ki mit miért csinál?
És miért nézel hü.lyének másokat?
Csak hogy tudd, nekem is lecsökkentették a béremet és a munkaidőmet is 70%-ra a helyzet miatt 5 hónapra.
Megéreztük, konkrétan egy fillért nem tudtunk félretenni.
És nem váltottam. Na nem azért, mert nem megy a matek, hanem mert így volt jó.
Többet itthon tudtam lenni pl. az 1.osztályos lányommal és tanulni vele, mert neki online suli volt.
A nyáriszünetben is könnyebb volt megoldani a gyerekfelügyeletet így, hogy 5,5 órában dolgoztam.
Nem hinném, hogy azzal kellene foglalkoznod, hogy ki mit miért csinál! Miért nem magadnak teszed fel a kérdéseidet?
Havi 140-ből tartalék? Az érdekes lehet.
A gondnok keres jól, ő csípi a szemét 😀
Ha van lehetőséged, lépj.
Ha nincs, akkor még ez a "szar" állás is jobb, mint a semmi.
Most éppen saját magával foglalkozik. Hogy menjen, vagy maradjon és élje fel a tartalékait.
Szövegértés megy?
tényleg ennyire nehéz???
nincs az a munkahely (magyarországon) ahol maradnék ha gáz van, ha csak előtte durván nem éreztem azt, hogy megbecsülnek.
amúgy hagynám ott őket a francba, lojalitás? ugyan már.
2020, pénz a lelke mindennek.
" Bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy jó érzés tudni, van hová nyúlni."
És ha elfogy akkor hova tovább? akkor csak döntéshelyzetben lesznek az emberek hogy mennek vagy... vagy mennek. Más választásuk nem lesz.
Ezek szerint az a matek neked se nagyon megy, ha csak most jöttél rá. Viszont mások dolgához sincs semmi közöd.
Szerintem a földön nincs még egy ilyen ember, aki ennyit foglalkozik a munkahelyével és a munkatársaival mint te. Engedd már el. :)
További ajánlott fórumok:
- Miért a magas és vékony férfiak vannak a leghátrányosabb helyzetben párkeresés terén?
- Mi lesz azokkal a fiatalokkal, akik a jelenlegi gazdasági helyzetben nem tudnak saját lakáshoz jutni?
- Azthiszem a gyerekem skizofrén! Van valaki hasonló helyzetben?
- Az első babánkat várom és közben a férjemnek viszonya van. Mit tegyek? Volt/van valaki ilyen helyzetben?
- Mit tegyek az alábbi helyzetben? El vagyok keseredve nagyon, mert úgy érzem, nem tudok már megbízni állítólag istenhívő emberekben...
- Ki érti ezt? Egy rendkívüli helyzetben segítségeteket kérem