Hosszú volt az út, de végre nekünk is megadatott a CSODA!! :-) (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hosszú volt az út, de végre nekünk is megadatott a CSODA!! :-)
szia. én még uj vagyok.....
Nagyon szépen koszonom, hogy leirtad a torténeted, nagyon sok erot kaptam toled,tortenetedtol!!!!!!!
Nekem os endom van, 2,5 év alatt 3 mutet, fél eves GNRG, 2 sikertelen inszem es most volt mult csutortokon az elso lombikunk de van nekem is endom megint, nehezen indult e miatt a stimulácio de vegul maradt 4 embriom, 3 naposan kaptam vissza oket,es most várom a csodát.
Ha megkérdezhetem, te mit csináltál,hogyyan pihentél és milyen gyogyszereket, vitaninokat kaptál et után? ja es mit tapasztaltál vérvételig? válaszodat elore is koszonom
Köszönjük szépen!!! :-)))
Boldogság az Anyává válás, pláne egy ilyen reményvesztett helyzetben. Mindenki sikerének örülök! Remélem minden endós ill. hasonló helyzetben lévő pár hamarosan kétcsíkos tesztet tarthat a kezében!!!
Köszönöm Nektek, nagyon jól esnek a hozzászólások :-)
Ahhoz a dokihoz többet nem is mentünk, de a mi történetünket tényleg csak röviden írtam le. Pl. az első rosszullétem (borzalmas alhasi fájással) után kb. 3 órával érkeztem meg a helyi nőgyógyászhoz, ahol elküldtek, hogy menjek vissza 6 hét múlva kontrollva és adott egy fájdalomcsökkentő injekciót. Aznap életmentő műtétet végeztek rajtam, a HÁZIORVOSOM küldött el vakbélgyanú miatt a kórházba, na itt derült fény az endómra, a nődoki nem vette észre!!!!! De már nem érdekel, mert végre megszületett a babánk!!!
Természetes, hogy akinek endója volt/van, annak a baba a legfontosabb, de hogy utána mi van, azzal senki nem foglalkozik, mert majd ráérünk x év múlva. Endó maradt, jelenleg nem olyan vészes. Mindenesetre nagyon szeretném legalább még egyszer átélni a várandósság élményét, és természetesen kistesót a babánknak!!!
Remélem minden hasonló helyzetben lévő párnak sikerül a várva vár CSODA!!!!
Ugrás a teljes írásra: Hosszú volt az út, de végre nekünk is megadatott a CSODA!! :-)
További ajánlott fórumok:
- Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!
- SZÓLÁNC rövid és hosszú magánhangzókkal - egy rövid, egy hosszú:)
- Oly hosszú idő után végre pozitív!
- Pénteken délután hajhosszabbításom lesz, végre hosszú dús...
- Hosszú idő után végre azt érzem, jól vagyok, vidám vagyok,...
- Végre úgy érzem elfogadtam magam. Közelebb a 40. Hosszú...