Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hosszú póló alá nem is kellene... fórum

Hosszú póló alá nem is kellene... (tudásbázis)

12. Érdekes73 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 12:52
Szerintem hideg van kell a gatya.
11. apeeng
dec. 7. 10:11

Férfiszemmel(szívvel)nincs izgatóbb látvány, mint egy sokat sejtető hosszú póló..

a pofa csak dícsérni akart..

10. f6bc3125a2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 08:57
Túl hosszú volt.
9. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 7. 08:18
Sztem igazából leszólta az öltözködésed. Mert úgy lógott rajtam a póló, hogy az alá már nadrág sem kell.
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - Enissa)
dec. 7. 04:14
Nos nem az volt a kérdés, hogy én mit szeretnénk. De látom elég hamar megy az ítélkezés neked. Egy egyszerű kérdés volt gratulálok a válaszodhoz. 😃
7. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 20:21

Istenem, milyen könnyű neked boldogságot szerezni.

Mit gondolok? Begerjedtél erre a fantörpikus udvarlásra.Szeretnéd,ha megdugna.

6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Violet18)
dec. 6. 19:07
Hát csak fura volt hallani a szájából, mert ehhez hasonlót még nem igazán mondott és tényleg jó a kapcsolatunk. De igazad van ha majd ....😀
5. Violet18 (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 6. 18:52
Vannak akiket még bottal sem, szóval miért ne, ha csak 1 könnyed numerát akarsz tudod hol keresheted 🤭🤭
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Violet18)
dec. 6. 16:55
Örüljek annak, hogy meg akarnak dugni 🤣 igaz csak pozitívan 😀
3. andi6020 (válaszként erre: 2. - Violet18)
dec. 6. 16:30
🤣
dec. 6. 15:50
Lehet beindult a fantáziája, de lehet csak viccelődött. Számít, vedd a poént és örülj h meg akarnak dugni 🙈🫣😜😅
dec. 6. 15:35
A minap érdekes dolog történt egy hosszabb pólóban voltam dolgozni. Az a férfi akivel jóban vagyunk megjegyezte, hogy ez alá nem is kéne nadrágot húznod. Egy kicsit meglepett. A barátnom persze kombinált mindjárt. Szerintem csak viccelődött. Szerintetek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook