Hosszú ideje szedek antidepresszánst és nyugtatót, de nem tudom, milyen ütemben tudnék leállni a szedésével? (tudásbázis)
Nekem Zoloft, Xanax, Anafranil, és Frontin volt. Nem egyszerre voltak felírva, hanem különféle kombinációkban, de a végén már mindent szedtem mindennel. :(
Igen durván függő voltam, de volt egy pont amikor rájöttem, hogy a családomnak és a barátaimnak igenis szükségük van rám, az egész lényemre, és nem csak egy zombira. Igazából egyik napról a másikra jött az elhatározás. Ehhez hozzásegített, hogy nyári szünet volt, tehát annyit szenvedtem az ágyban az elvonási tünetekkel, és annyit sírtam, hisztiztem az elsötétített szobámban, amennyit jólesett. Többnyire aludtam.
Kidobtam egy vasárnap délután a bogyókat. Hétfőn ürítették a kukát. Még a szeméttelepet is képes lettem volna megkeresni, ha lett volna rá fizikai erőm.
Fájdalomcsillapítókat szedtem. Gyomrom és az izmaim fájtak, na meg a fejem. A Cataflam volt a kedvencem. "kicsit" többet sezdtem a megengedettnél (ez nem tanács, senki se kövesse a példámat!!!! Mázlim volt h nem lett bajom, és a májam is egyben van!!!!!!) De arról már könnyebb volt a végén leszokni.
Ma is mindig van nálam cataflam, mert így érzem magam biztonságban, de nem szedem "feleslegesen".
Nekem az egyik napról a másikra jött be. Sztem ki milyen típus.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget. További szép napot.
Üdv: Gabi
egyenlőre csak a frontinnal próbálkozz...ha az sikerül, akkor jöhet a paretin...
a frontin nehezebb lesz:(
Izmike!
Kezelőorvosoddal mi a helyzet? Ez egy tök bonyolult mechanizmus..lehet, hogy nem fog menni egyedül:(
Most még csak a frontinnál tartasz, és milyen rossz...hát még ha a parogent szeretnéd
egyszerre tetted le a déli 0,5-ős frontint?
bocs, ha kicsit kések, de dolgozom közben:)
Azonnal ezt nem fogod tudni megoldani..nagyon lassan, fokozatosan szabad csak..
mit szedsz?
Hát igazság szerint azt sem tudom eldönteni h hogy an kellene m vki azt mondja fokozatosan vki meg azt h egyből azonnal
Én azonnal akartam de rájöttem nekem nem megy túl erősek az elvonási tünetek
Sziasztok
Abban szeretném a segítséget kérni, hogy elég hosszú ideje szedek antidepresszánst és nyugtatót. Most érzem magam elég erősnek h letegyem, de kb: 3 nap után olyan rosszul lexek h majd meg fulladok.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Mi a véleményetek/tapasztalatotok az antidepresszánsokról?
- Akik antidepresszánst szednek és nem szégyenlik
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?
- Családom elítél, mert nyugtatót szedek
- Te mikor kezdtél el antideprensszánst szedni?