Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hőség (beszélgetés)
Ilyen melegben csakis meztelenül..😊
Szerencsére így,hogy éjszaka lehűlt az idő,már valamelyest kényelmesebben tudok aludni,bár a nappali öltözködést picit bonyolítja,hogy ilyen változékony az idő :(
Drága a vezetékes víz locsolni ( csatornadíjjal)nálunk esővizes hordó van de mindenre nem elég.
Már mint mi a más?
Az országban nem egyforma az időjárás. Soha nem is volt az.
Csak azt írtam, nyugatról jött az esős idő.
Csak titeket kikerült :(
Így tanultuk még általános iskolában, de valóság más.
Emlékszem, virágkarneválon voltunk Debrecenben, minden nap esett, itthon meg elszáradtak a növények, kukorica levelei összecsavarodtak.
Én tudok locsolni, de aki nem, az bajban van.
Pedig elméletben arról jött a sok eső... :((
Nem, amióta az a sok eső volt eperérés idején, nem volt csapadék.
Amikor imádkoztunk, hogy most már aztán elég.
Nálunk nem esett. Miért is nem vagyok meglepve.
Hozzánk olyan fél 11-re ért ide a vihar. Akkora dörgés, villámlást rendezett, hogy na! Az eső is rendesen verte az ablakokat.
A két német vizsla a bátorságukat hátrahagyva bekéredzkedett.
Szerencsére nálunk is kellemes már az idő,de még így is meleg van.Így most azt sem tudom mit vegyek fel.
Csillapodott. Feltámadt a szél is.
Jó volt a délutáni eső....
Akkor nem is érdemel ez a téma több szót.
Ahogy leírtam el is állt.🙂 De délről nagyon csúnya fellegek jönnek.
Nálam még mindig semmi...
Itt most kezdett el esni.
Olyan hölgyet, akit már láttam meztelenül valaha, biztos én is megismerném, ha ismét látnám ruha nélkül, de de ebben az esetben ilyenről szó sincs. :)
ööö...
Amikor a férjem hozzánk költözött, nem árulta el, hogy maga a ház ismerős neki. Ő régebbi lakókat ismert benne, illetve...
Egyszer, kis zavarral, megkérdezte, ki volt az a fiatal nő, akivel köszöntünk egymásnak, mert előttünk ment az utcán, de utolértük.
Látta már máskor is, ismerős volt a feneke. - Igen? Ott lakik régóta? Mi volt a lányneve? - Mondtam.
Mire ő: Jézus, a Kati? Hogy bele voltam esve kölökkoromban!
😂😂😂
Annak pedig nagyon csekély az esélye, hogy a lentebb felsorolt testrészeid is lássam. :)
Na, mától betakarózva alszom nehogy meglepj!:DD
Csodás!
Eső után csak 21°C van! VÉGREEEE! 😀
Te is azt vallod, hogy punciról, mellről, vagy fenékről nehezebben lehet felismerni az embert, mint arcról? :)
Ha okos, akkor az arcához :))
További ajánlott fórumok: