Horvátországi apartman (beszélgetés)
Sziasztok!
Olcsó horvátországi apartman elérhetőség.
35 EUR/éj/apartman ártól (2-4-6 fős)
Vir szigeten, központban.
+36707021736
Viki
Sziasztok!
Lefoglaltunk egy 2-4 fős apartmant július 25-től augusztus 3-ig Stobrec-be,Split közelébe,de sajnos nem tudunk elmenni. :-( Az apartmanban két különálló (nem egymásból nyíló) hálószoba van,a városközpontban található,20 m-re a tengertől. Kedvező az ára,550 euro 10 napra!!!
Ha valaki szívesen elmenne helyettünk,a 20/974 1588-as számon érdeklődhet! :-)
Sziasztok,
07.04 - 07.11.-i szabad héttel kapcsolatban keressetek nyugodtan. :-) Most olcsóbb...
Helyszín: Losinj, Mali Losinj
Üdv.
Sziasztok!
Augusztus 22.-től szeretnénk Horvátországban nyaralni utazási iroda által vagy egyénileg telekocsis lehetőséggel elfogadható árban. Tapasztalatokat és ajánlatokat kérek szépen, köszönöm! :)
Szia!
Remélem, jársz még erre... :o)
Elkérhetném én is az adatokat?
Mi is épp szálláskeresésben vagyunk.
Köszi. :o)
Ismerőstől kaptuk a címet,akik évek óta oda járnak nyaralni.
Van névjegykártyám tőlük,majd megnézem van e rajta,de sztem csak email,meg telszám.Németül,horvátul beszélnek a tulajok jól,de az angolt is megértik.
Igen,mi is így voltunk.Mivel én a családomat leptem meg,én fizettem a szállást,így sok volt.De most baráti párok megyünk,oszlik 8 felé az összeg,nevetséges 50 ezer forint lesz a szállás úttal együtt.Balaton is 2szer ennyi.
3 nagy szoba,hatalmas terasz,ott reggeliztünk mindig,annyira jó volt így a szabadban,most h haverokkal megyünk,este ott lesz a nagy kártyaparti,ivás stb,tengerre való kilátás,mivel az utca másik oldalán van.Kisgyerekkel és felnőttekkel is meg lehet találni az ideális partszakaszt,gyönyörű sziklás,nagy ugrálások,tiszta víz,élővilágot lehet látni.
10 éves öcsém nagyon örült egy tengeri csillag,uborka,rákok láttán,de nekünk is érdekes volt.Ha szülök,és pici lesz a baba még 1-2 éves,tuti ide megyünk vissza.(ha telik majd rá:D )
Mi Noviban voltunk tavaly,olyan 6 órás út volt,viszont nem Pestről indultunk,hanem Zalából,közelebb volt a határ.Családostul 9en voltunk.Nyugodt kisváros,de 20 kmre van bulisabb is,gy mi fiatalok átmentünk szórakozni.Vannak direkt gyerekes öblök,csak pár éves gyerekek voltak,egymással is eljátszottak.Sekély volt a bemenetel,így egyedül is tudtad a szélén játszani,kövekre leülni.Nagyon pozitív volt,visszatérünk még.
Kinek mi az olcsó szubjektív.Te mennyit szánsz rá?
Szia.
és milyen messze van az apartman a tengerparttól?
Sziasztok.
Idén anyuékkal és tesómékkal szeretnénk nyaralni menni (tehát 6-an).
Nem tudtok olyan oldalt írni, ahol olcsón lehet apartmanokat találni, esetleg valakinek jól bevált övezet, üdülő?
Koló akkor már 1 éves lesz. De Őt már most szórakoztatni kell.
Mi is néztük neten a helyeket és pont Senj-t szúrtuk ki, csak kíváncsi voltam, h van-e vkinek jó tapasztalata.
Mekkora a babád?
Kicsi babával simább a dolog, mint egy 2-3-4-5 évessel. Ha még pici, akkor inkább most menjetek 5 órás útra, mert később meg már full szórakoztatás kell majd, csomó játék, könyv, éneklés, az enyémek legalábbis másképp nem bírják.
Mi úgy szoktuk, hogy 2-3 óránként keresünk valami látnivalót, ahol pihenünk, mozgunk, eszünk, aztán megyünk megint 2-3 órát. Már így tervezzük az utakat eleve.
További ajánlott fórumok:
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- A Balaton és Horvátország között milyen árkülönbség van?
- Kell Horvátországba útlevél?
- Járt valaki Horvátországban?Hova érdemes menni?
- Tudna valaki Horvátországban egy olyan helyet, ahol szép a tengerpart, és aránylag elfogadhatóak az apartman árak? 2 felnőtt, egy gyerek.
- Újból Horvátország.... Nyáron szeretnénk Rovinj-ban néhány napot eltölteni. Ajánlanátok nem túl drága apartmant, közel a tengerhez?