Honnan tudom, hogy valaki használ-e füves cigit, vagy valami mást? (tudásbázis)
A tünetei hasonlithatnak a becsipett egyénhez,magabiztosabb, felszabadultabb lesz,jobb kedvü,szárnyal.
Ha egy szakember megvizsálja,az rögtön megtudja mondani,esetleg a szemeiről,vagy vérvételből,hogy most ittas,vagy kábitózik.
a fűszagát végülis dezodorral el lehet fedni, szemre pedig egy szemcsepp is elég.
De ha olyankor furcsán be lassult is, vagy feltünően éhes akkor tényleg fűvezik.
A cigitől is lehet kézremegése az embernek, szóval annak semmi köze ehhez. Esetleg ha találsz nála cp.t az elég egyértelmű. Persze azt tarthatják a haverok is maguknál.
A legtisztább ha leülsz vele beszélni.
Hogy honnan tudhatnád meg? Attól függ, mennyire ismered. De aki rendszersen szív -legalább naponta- az baromi nehezen ébred. Szörnyen nehéz felkelteni és szarul is néz ki. De ez is csak egy jel.
Azt hiszem, nagyon keveset tudsz még erről a fiúról.
:))) a szagáról :))))
Viccet félre téve, elég jellegzetes szaga van az biztos!! És a jelek is elég egyértelműek, bár aki még soha nem látta, az nem feltétlenül fogja felismerni, hogy az illető füvezik-e vagy csak enyhén hiperaktív. :)))) A jelek eléggé változóak, az egyén vagy túlpörög, vagy túlzottan lelassul (kb. mint a lassított filmeken) attól függően éppen melyik fázisba esik bele.
ha vmihez nem értünk,nem kell feltétlen okoskodni.
Tudniillik,pont,h összeszűkiti a pupillákat!!!
És egyébként nem megbántásképp, de le kellene ülni vele, átbeszélni ezt a dolgot.... Hidd el csak rosszabb lesz az egész, az állandó gyanakodás miatt...
Meg valahol amit irtam az elején... Hol van a bizalom? A Te részedről nincs meg ezek szerint...
Az ő részéről meg ha kiderűl, hoggy füvezik ugyanúgy...
És attól hogy a haverjai csinálja az nem buztos hogy ő is
nah, szerintem van itt egy két ember aki régebben próbálta a zöldet...
Abszolúte nem tüsszögsz tölle, nincs semmi remegés, hacsaknem túlszvja magát, az meg nagyon is észrevehető...
Álmosabb a kelletténél, sokat iszik, vagy mereng vagy épp szeret beszélni...
jellegzetes illata van...
s én már láttam olyan embert aki meg volt érte kattanva, abba menekült...
ergo szutykos drog, mint a többi
kézremegés fűtől??? hülyeség....
kérdezd meg tölle, hisz a párod... vagy no bizalom?
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudom, h jósló vagy igazi fájásom van? Kb 10 perces rendszerességgel jönnek de egyáltalán nem elviselhetetlen. Menjek a kórházba?
- Honnan tudom, hogy biszex vagyok?
- Honnan tudom, hogy tényleg szeret?
- Honnan tudom meg, hogy ki az én arkangyalom és őrangyalom?
- Honnan tudom, hogy a mensivel távozik egy megtapadni nem tudó magzat?
- Honnan tudom, hogy a szervezetem elsavasodott?