Honnan tudhatom, hogy az IFA tényleg a "helyére" kerül? (tudásbázis)
Szia, nem, nem olyan a vendégkönyv,
ez egy táblázat szerű kis könyvecske, csak a személyes adataid kerülnek bele, és az aláírásod. Amikor fizeted a szállásdíjat, akkor kell kitölteni. Általában a megérkezés napján. Ha nem töltöttetek ki ilyet, akkor jól gondolod:-( elég gerinctelen dolog még pluszban kicsikarni az összeget és nem befizetni.
hát, lehet hogy nem fogja befizetni utánatok tényleg az ifa-t, de szerintem ezen ne bosszantsd magad, nem ér annyit:))
a lényeg, hogy összességében gondold úgy, hogy megéri a szállás az árát (függetlenül attól, hogy milyen jogcímen szedi be azt a bérbeadó), és nagyon jól érezzétek magatokat a nyaralásotok alatt! :))
Már tavaly is itt voltunk, jó hely lenne.... tényleg, még IFA-val is megéri...végülis
Ha számlát kérek - mondta, hogy ez is megoldható - de akkor 3000 Ft-tal drágább naponta. Mondtam neki, hogy jó, akkor nem kell számla, de engedje már el az IFA-t (4-en megyünk 18 felettiek), de ekkor arról papolt, hogy még a nászasszonyának is kell IFA-t fizetnie... nem akartam kötekedni vele, de legalább ezt jó lett volna lealkudni. És az az érzésem, hogy tényleg nem az önkorm-hoz kerül a pénz.
szerintem fogd fel úgy, hogy ennyibe kerül a ház bérlése.
én nem szívóznék azzal, akitől bérlem a nyaralót, hátha jó hely, és jövőre is visszamennék....
Mindenképpen kérjél róla számlát, mert így nagy valószínűséggel zsebre teszi.
Ha számlát állít ki róla, akkor viszont ténylegesen a "helyére kerül" az ifa, vagyis a helyi önkormányzathoz.
További ajánlott fórumok:
- Honnan tudhatom, ha a barátom eljegyzésre készül?
- Honnan tudhatom meg, hogy rajta vagyok-e a BAR listán?
- Honnan tudhatom meg, hogy az iskolakezdési támogatást igényelték-e a nevemben?
- Honnan tudhatom, hogy egy kozmetikumban vannak-e kőolajszármazékok? Hogyan jelölik ezeket?
- Honnan tudhatom meg, hogy valójában mágus vagyok-e vagy sem?
- Miből tudhatom meg, hogy a jelenlegi partnerom tényleg a nagy Ő?