Honlappal kapcsolatos témák (beszélgetős fórum)
Kedves Hoxa!
Az utóbbi időben (1-2hónap talán, vagy több, nem tudom) megváltozott a reklámok működése: amikor valahová kattintanék, nem az adott oldal jelenik meg, hanem a reklám. Nyilván nem örülünk neki, de elfogadjuk, hiszen ebből van bevételetek.
De: nálam a mobiltelefonon nem úgy működik a dolog, ahogy azt szánták, hanem amikor a reklámos oldal megjelenne, helyette egy lefagyott, félig betöltött reklám jelenik meg. Ekkor visszanyíllal visszamegyek az előző oldalra, és folytatom a böngészést. Tehát a reklámozók pont nem érik el a céljukat, mert semmit nem látok belőlük, és talán ez a jelenség még magánál a reklámnál is idegesítőbb.
Csak gondoltam, szólok.
És ha esetleg ezt elolvastad, azt is megkérdezem, mi a helyzet a véletlenszám dominóval.
Sziasztok!
Mivel az elmúlt időben több olyan panasz érkezett, hogy a jelküldéssel visszaéltek, ezért egy új funkciót tettünk ma élesbe az oldalon. A segítségével le lehet tiltani a jelfogadást egy adott féltől.
Ehhez a Kapott jelek oldalon, annak a neve alatti (szokásos) piros tenyérre kell kattintani, akitől nem kívántok jeleket fogadni többé. A letiltott fél nem kap róla értesítést.
(!) Meggondoltan nyomogassátok, mert egyrészt minden korábbi jel VÉGLEGESEN törlődik, amit tőle kaptatok, másrészt a visszavonási lehetőség nincs.
Kedves Hoxa!
Köszönöm a segítségedet, megoldódott a délutáni problémám:)
Szia! Az új oldal elkészülése óta nem vonunk össze fórumokat, már nincs ilyen funkció.
A koronavírusról szerintem lesz még 10-20 fórum, nem látom, hogy gond lenne azzal, hogy az emberek fórumot indítanak arról, ami foglalkoztatja őket, ez pedig most (sajnos) nagyon jelentős téma. Mindenki ahhoz szól a több közül, amelyikhez szeretne.
Kedves Hoxa!
Mindenkit foglalkoztat ma a koronavírus. Izgulunk, aggódunk, félünk. Valamilyen formában lehetne aggályainkat, tapasztalatainkat, véleményeket két part közé terelni? Azt látni, hogy naponta születnek ezzel kapcsolatos új fórumok, ugyanazt a gittet rágjuk most már vagy 15 fórumban. Összevonás, esetleg nyitó felületen egy Téma gomb, csak ötletelek. Többek gondolatát tolmácsolom feléd.
Kedves Hoxa!
Lenne egy dolog,amit szeretnék kérni,nem tudom,esetleg a jövőben kivitelezhető lesz-e...
szeretek képeslapokat feltölteni az oldalra,de sajnos nem lehet kategóriákra szűrni a saját képeslapjaimat,csak ömlesztve látom őket,így az is előfordul,hogy egyet többször is feltöltök az oldalra,régebben volt ilyen opció,NEM csak az összes képeslapot lehetett külön kategóriákra szűrni,hanem az általam feltöltötteket is.
remélem jó helyre írtam,köszönöm előre is a választ!
Egyszer küldtem, miért van kétszer?
32839. Syria ma 19:12
Nem vesztek kárba a rózsáim, egyéb virágaim szirmai. A szembeszomszéd levágta őket sok más virágfejjel együtt. A 3 gyerekével holnap az úrnapi körmenetre készülnek velük.
A triumvirátus az utónevekkel teljes, ott is ez a helyzet.
Gondolom, a metódus a 3 játéknál ugyanaz, csak az adatbázis változó. Három legyet lehet ütni egy csapásra. :)
Kedves Hoxa!
Magam ellen (is) beszélek, amikor jelzem: ha akasztófából kilencet megfejtek, a tizediket MOST elbénázom, de korábban megfejtettem, akkor is jár az 1 törzspont. 2018.05.17 előtt mintha másképp lett volna. Tévedek?
Köszönöm, de most sem látszik semmi...
Üdvözlettel, Ágnes
Kedves HOXA!
Nem tudom, mi lehet a hiba, ma a naplómban semmi kép nem látszik, nem úgy, mint azelőtt!
Segítséget kérek! Rochlitz Szilveszterné 2
Üdvözlettel, Ágnes
További ajánlott fórumok:
- Akinek van kedve, jöjjön:beszélgessünk! Csevegjünk kötetlenül, gyermekkel kapcsolatos témákat hanyagoljuk!:)
- Friss kapcsolat, kényes témák megbeszélése
- Keresztény vallással, hittel kapcsolatos témák
- Gyermektelenek gyerekekkel kapcsolatos témákról?
- 2-3 éves gyerekekkel kapcsolatos témák
- Szerintetek a felhasználok betartják a honlappal kapcsolatos szabályokat?