Szerintetek a felhasználok betartják a honlappal kapcsolatos szabályokat? (beszélgetés)
Elnézést, sztem félreértés történhetett. Egyrészt nem tudtam, h mindent egy moderátor tart kézben (ez több, mint nagy falat), másrészt nem tudtam, h családanyaként ez egy önkéntes munka a részedről.
A félreértés ott történt, hogy ez ügyben többször írtam neked, és miután a legutolsóra nem jött válasz, emiatt nem tudtam, h miként áll ez az ügy. Köszönöm az eddigi segítségedet.
Odafigyeltem a problémádra. De azóta nem történt semmi, ami miatt beavatkozhattam volna. A publikus hozzászólásokból töröltem, a reklámot eltávolíttattam, a személyes privát ügyeidbe viszont nem tudok beavatkozni, nem is tehetem.
És figyelj oda te ennyi hozzászólásra, nyílt fórumra, meg mindegy egyébre. Csak egyszer próbáld ki, mindent el tudsz-e olvasni, ami akár csak egy nap alatt is termelődik itt. Meglepődnék, ha neked menne.
Másrészt ezerszer leírtam, családanya vagyok elsősorban, jelenleg várandós is, úgyhogy nekem az itteni dolgok nem elsődlegesek. Aki ezt nem tudja elfogadni, azt sajnálom, ez nem fog változni. Így is nagyon sokszor erőmön felül segítek itt az embereknek!
Köszi jol vagyok, csak sokszor elmegy a kedvem mindentől mikor bizonyos fajta emberekkel találkozok itt a portálon..oylan emberekkel akik mindenbe és mindenkibe a hibát keresik :(
Veletek minden rendben?
Szerintem meg ebben az országban nem tart be senki semmit,tisztelet a kivételnek,ahol lehet felrúgják a szabályokat,kibúvókat keresnek,lopnak,csalnak,privatizálnak,és az,ha valaki véletlenül politizálni mer a topicban,az csak hal a tortán,bocsánatos bűn a többihez képest.
Szerintem.
Én ugy vettem észre , h azt a részét miszerint nem szabd(na) személyeskedni legtöbben elfelejtik.
Másnak is volt ilyen tapasztalata?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- Állandó lakcímmel kapcsolatos szabályok - törvényes ez?
- Szabadkai parkolási szabályokkal kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Ajánlanátok debreceni bölcsit, és válaszolnátok egy kérdésemre az új szabályokkal kapcsolatban?
- Milyen környezetvédelmi szabályokat kell betartania egy cégnek az elhasználódott eszközökkel kapcsolatosan?