Állandó lakcímmel kapcsolatos szabályok - törvényes ez? (tudásbázis kérdés)
nem a nap mint nap bejáráson van a hangsúly, hanem a törvényességen XD
egyébként végre valaki, aki ha "kínkeservesen" is, de nem a szüleire akarja rátukmálni az esküvő költségeit... bár az én testvérem is így gondolkozott volna... :(
Ez törvényes!
Édesanyám egy másik lakásunkba van bejelentkezve.
Sziasztok!
Az a helyzet,h diákok vagyunk a Kedvesemmel,de nyáron szeretnénk összeházasodni.Ő télen fejezi be az egyetemet,így fél évet mindketten diákokként élnénk házasan.Nagycsaládos családban élünk még,ezért kapunk is támogatást,ehhez mindössze testvérek iskolalátogatásija kell,plusz önkormányzattól egy igazolás az egy háztartásban élő személyekről,akik állandó lakcímre vannak bejelentve. Tehát,ha mindketten még a régi családhoz vagyunk bejelentve állandó lakcímre,és az albérletbe pedig ideiglenesre-ez törvényes? mert így kapnánk talán nagycsaládos támogatást( nme kikötés,h házas létére hol élek).NEm vagyunk pénzmániásak,egyszerűen szeretnénk összeházasodni,mert több mint 200 km-re tanulunk egymástól :( és amit meg tudnánk keresni egy félév alatt,az nem biztos h elég lenne kenyérre is,pedig nagyon szerény albérletet vagy koelszt szeretnénk. Sztetek törvényes? én nem vagyok járatos ezekben.KÖszi,ha segítetek! -deebog
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Szerintetek a felhasználok betartják a honlappal kapcsolatos szabályokat?
- Lakcímmel kapcsolatos lekérdezést akarok indítani, melyik az illetékes hivatal?
- Szabadkai parkolási szabályokkal kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Ajánlanátok debreceni bölcsit, és válaszolnátok egy kérdésemre az új szabályokkal kapcsolatban?
- Milyen környezetvédelmi szabályokat kell betartania egy cégnek az elhasználódott eszközökkel kapcsolatosan?