Homeopátiával kapcsolatosan segítséget kérnék...milyen hígításban kellene alkalmazni? (tudásbázis)
Én így szedtem:
1. hét 1-5 nap 1x5 golyó caulophyllum 15 ch
1. hét 6-7 nap 1x5 golyó pulsatilla 15 ch
+ valamelyik nap 1x5 golyó arnica montana 30 ch
2. hét 1-5 nap 1x5 golyó cimifuga 15 ch
2. hét 6-7 nap 1x5 golyó pulsatilla 15 ch
+ valamelyik nap 1x5 golyó arnica montana 30 ch
3. hét ugyanaz mint az első és a 4. hét mint a második.
A szülés megindulása után félórás váltásban 1x5 golyó cimifuga, majd félóra múlva 1x5 caulophyllum és így tovább.
Szülés után meg legalább 5 napig 1x5 golyó arnica montana 30 ch.
Nekem nagyon gyors szülésem volt vele. A golyók rendszeressé tették hamar a fájásokat, így a szülőszobai felvételt követő 1 óra múlva meg is született a kislányom.
Ja és a cimicifugát én is végül 12 ch-ban szedtem, mert csak olyat lehetett éppen akkor beszerezni amikor szükségem volt rá.
De az orvost érdemes tájékoztatni legalább róla, hogy ilyet tervezel!!! Bár úgy látom a Te esetedben Ő javasolta. Csak azt nem értem miért nem mondott pontos adatokat.
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem.
A szülész orvosom javaslatára elkezdeném a homeopátiás bogyókat szedni, csak nem kérdeztem rá, milyen hígításban kellene alkalmaznom.
Az alábbiakat vettem:
Cimicifuga racemosa C12
Arnica montana 30 ch
Caulophyllum c30
Sok helyen olvastam, hogy más hígításban szokták alkalmazni, de a boltban nekem így adták.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Milyen homeopátiás szerek adhatók gyerekeknek és milyen betegségek esetén érdemes alkalmazni?
- Van valakinek tapasztalata mióma homeopátiás kezelésével kapcsolatban?
- Terhességi cukorbetegnek lehet homeopátiás készítményt, vagy gyógynövényeket alkalmazni természetesen a diéta tartása mellett?
- Tejérzékeny csecsemő fogzására milyen homeopátiás szert lehet alkalmazni?
- Sziasztok.Ti mikor szoktátok fogzásnál alkalmazni a homeopátiát, ha nem egyértelmű, hogy mikor jön a gyerkőc foga?