Holnap Bécsbe kirándulunk, Rathaus-nál lévő karácsonyi vásár, ill. Mariahilfestrasse a cél, kis segítséget szeretnék kérni. (beszélgetés)
2 euro a sültkrumpli és gesztenye 1,50 euro egy tipikus édesség neve nem tudom mi de itt lehet kapni csak.
Karácsonyfa díszek a legszebbek egyedi készítésűek és figurások minden felé a kisvonat végállomásához közel a városháza baloldalán lévő részen találsz, de nagyon drágák.
Városházán nagyon tiszta és ingyenes mellékhelyiség van, van kávézó is ahol le lehet ülni egy normál KV másfél euro.
mi Eisenstadt-ba voltunk,mert Bécsbe nem találtuk a vásárt
itt is volt karácsonyi vásár
nem volt drága
sőt pont akkor jött a coca-cola kamionnal a mikulás :-D szóval jobb volt,mint Bécs!!!
Szia!
Én egy hete voltam busszal vittünk gyerekeket a gimiből. Mi egy stadionnál parkoltunk,vettünk egy napijegyet 5,70 euró volt azt hiszem. Azzal bármivel lehet utazni. Így sokmindent megtudtunk nézni. A vásár tömve volt, főleg magyarokkal...
Igen, a bolhapiacot én is néztem:)
Hmm akkor remélem mi is szerencsével járunk egy mellékutcában:)
Lányomék egy hete voltak, sulival, busszal.
A hangulat igazi karácsonyi, de minden drága, a vásárban hatalmas tömeg, iszonyatos sorok, és ha becsukod a szemedet, akkor csak magyar beszédet hallasz, mert szombatonként rengetegen mennek itthonról.
Vásárlás helyett ők elmentek Schönbrunnba, nagyon szép volt.
A mellékútcákban hétvégeken nem gond parkolni :-)
Táblákra célszerű ott is figyelni :-)
Ajánlanám a naschmarkt -ot :-)a Karlsplatz-on . Exotikus.és hatalmas bolhapiac /flohmarkt/ Ki nem hagynám :-)bár ott lehetnék. Néhány ojróm tuti ott romlana tovább :-):-)
hááát mi is rögtönözni szeretnénk, az egyetlen fejtörést a parkolás okozza, de szerintem megoldjuk:)
Jó kirándulást kívánok:)
zsuzsika 83-al értek egyet:2 hete voltunk:horror árak
(3 eu a bögre + 3 eu a bele való,10-15 euronál kezdődik egy valamirevaló karidísz)
csodás hangulata van,de ezt a hangulatot megkapod itthon is negyed áron
Közeli parklóhelyről tudsz esetleg pontosabb utcát mondani?
Hát mi sem a vásárban akartunk bevásárolni, igazából a Mariahilfestrassen akarunk kicsit körülnézni, mármint vásárlás szemszögből.
Szóval...:)
Hol érdemes parkolni, illetve mi-mennyi? Utána olvasgattam, de bevallom nem lettem sokkal tájékozottabb.
A Mariahilfestrassen szeretnénk kezdeni, szóval ott kéne parkolóhely, és utána elmenni a karácsonyi vásárba.
Árakról is tudnátok valami infót nyújtani?
Pl. a bevásárlóutcán lévőkről, mondjuk úgy átlagos pénztárcához szabva:) Azt hallottam sok szuper dologhoz hozzá lehet jutni kedvezőbb árakon, mint itthon.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?