Hölgyeim! Működik ez a kutyákkal könnyű ismerkedni lányokkal dolog? Gyakran mennek leányzók kutyásokhoz ismerkedni? (beszélgetés)
Én igazat adok neked, pláne hogy kutyázni nem gálacuccban megyünk. :D
ha a blöki velem is van akkor se érdekel,hogy milyen az illető :D nem pasizni megyek ki hanem kutyázni :D lehet,hogy én vagyok a tiszta bolond ember?
Ez jópofa dolog, sokéves megfigyelésem.
Akinek nincs kutyája, az azt kérdez meg, hogy hívják a kutyát, és lehet-e simogatni.
Akinek van kutyája, azt kérdezi, mennyi idős a kutya, mert felmérte, és kíváncsi arra, jól saccolt-e.
A gazdi? Hát, ha feltűnően szimpatikus, akkor becserkészhető, de kutyája válogatja. Ugyanis vagy utál egy helyben lenni, míg a gazdival flörtöl egy idegen, vagy kifejezi nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy az ő Gazdijára szemet vetett valaki. Macerás.
Kivéve, ha én is kutyával vagyok. Akkor vagy játszanak, vagy verekednek egyet, és mindjárt van közös téma.
Mindkét esetben kerülöm, aki több kutyával van...de ez a 4 óriás testű állítás még nem megy ki a fejemből.
Szerencsétlen kutyákat jól kihasználja az ember mint mindent aztán eldobja :( Nekem erről ez jut eszembe.
én magam is kutyás vagyok.de ha egy pasival meglátok egy blökit maga a gazdi csak addig érdekel amíg megkérdem lehet-e simogatni.utána az se érdekel ha a feje tetejére áll.páromról se tudtam jó ideig van blökije.mindenki adja magát ha csajozni akar ne mást használjon erre.
Elnézést. Tényleg nem bántás akart lenni. :)
Akkor ezt nálad, már nyugodtan nevezhetjük módszernek :D
És nem akarok rosszindulatú lenni....de túl tartósak nem lehettek :D
Bár szerintem a már itt nem létező fórumindítónak se az volt a célja :D
Igen. 3 volt párommal is így jöttem össze.
Bakker, ne azért vegyél már kutyát magadnak, hogy szoknyát fogj vele!
Nem minden kutya vonzó, a gazdik meg pláne nem mind. Egy rendetlen és nem túl szép kutyát sétáltató gazdi nem hiszem, hogy bárkit beszélgetésre, ismerkedésre csábít. Úgyhogy kedves fórumindító, gondold át a koncepciódat.
Neeem :3 de tud javítani a helyzeten egy szép kutyu :D
CSak az ivartalanítás miatt kérdeztem :D
Nekem is "köcsögkan"-om van :D hogy a kutyások egymásközt emlegetni szokták őket :D és ő is ivaros :D úgy tervezem vén korában megnyerjük az összes kiállítást :D ott már alig van konkurencia :DDDD
Igen, én jobban elvagyok a kan kutyákkal, mint a szukákkal. :D Még úgy is, hogy folyton észnél kell lenni.
nem hiszem. De ha nincs gond vele, akkor nem baj. De ő kan? Igaz?
És a gazdi? Az se mindegy... :D
Nem ivartalaníttatom a Göncölt sem, pedig éppen lehetne, mert nem akarom szaporítani. De félek, hogy az egyénisége és az őrzési stílusa is csorbát szenvedne.
Nálam működne szerintem :D szeretem a kutyukat :)
Sógorom a menyasszonyàt egy parkban ismerte meg.A csaj a kutyàjàt sētàltatta ēs a kutyus elszaladt mert megijedt egy nagyobb kutyàtól.A sógorkàm meg elkapta.Tavasszal lesz az eskûvö;-)
Ivartalanítás nélkül semmiképpen. De szerintem akkor is gond lenne :)
Ha meg igen, az lenne baj. Mármint ha más ivarúak...
Ez is igaz. Mennyit telefonálgattam :D és még le is ellenőriztek :DDDD
Tuti nem egyeznének :D nem olyan fajták :D
Az igazi tenyésztők nem közlik az árat a neten, tegyük hozzá.
Komondor mellé akkor se jó, ha találok egyet és nincs gazdája.
Akkor annyira nem is drága :DDDD
Három éve (Göncölöm előtt) néztem, akkor 65 alatt nem volt.
Egy kicsit átgondoltam az egészet, egy bronz haranggal..ha még így is tudok működni, azért ez nem kis teljesítmény..ezt most ismerd el!:-)
Akkor húzzam magamra??:-)) De akkor kongani fogok..gondolj bele kongás, kutya, szuka, kan..most egy kicsit megkeveredtem!:-) Most akkor hol vagyok tulajdonképpen?:-)
Hogy-é adnak most egy kölyköt?????
Bakker igazad van :D A Gauss-görbe egy akkora harang, hogy azt mindenre ráhúzhatod :DDDD Még a csajozásra is :D
További ajánlott fórumok: