Hol tudok jó minőségű szaloncukrot venni? (tudásbázis)
Mi idén valami zselést vettünk , meg kókuszost , de inkább csak a fára . Senki nem vágyik most szaloncukrot enni ... nem tudjuk , miért .
Viszont szerintem is - ha van idő - az otthon gyártott az igazi , a saját szájíz szerinti .
Könnyű összegyúrni a hozzávalókat darált kekszből , gesztenyemasszából , pici rumaromából , vagy kókuszból és sűrített tejből , de bármilyen lehet ... darabolni , leönteni csokival és becsomagolni , na az mondjuk húzós . De annál finomabb nincs !
A Milka nagyon finom, nem olyan, mint a táblás csoki (bár ezer éve a táblás is ilyen ízletes, krémes volt)!
Hasonlít a Lindt csokira.
Nem olcsó,de mióta kóstoltam csakis a Stühmert veszem.Több helyen van mintaboltjuk és ott vannak Bp.-en is a karácsonyi vásárokon!4000ft/kg van kilója,de igazi minőség!!!Magyarországon készül,Novajon.(Egerhez közel.)Van webshopjuk is.
A Milka a sáros nyomába nem ér!Addig amíg nem kóstoltad a Stühmert nem is tudod milyen mennyei szaloncukrok vannak!(Ők gyártják a Százszorszép bonbont is!)Én inkább kevesebbet veszek-mivel nem vet fel a pénz-de a csakis ezt a kiváló mínőséget!
Nyugodt szívvel mondhatom, hogy bárki elkészítheti.
Semmi fakszni. A csomagolásra kell inkább időt szakítani, de szép szalvéta 6 felé vágva is megteszi
Húúú,azt én is meglesem:)
Utoljára 4 éve ettem finomat a Nestlé-nek volt egy epres robbantócukorkás,azóta semmi jót.
További ajánlott fórumok:
- Tudott valaki idén FINOM szaloncukrot venni?
- Hol lehet Budapesten jó minőségű, de nem túl drága kismamaruhákat venni?
- Hol tudnék darabáron, jó minőségű színesceruzákat venni (Faber-Castell, Prismacolor) Budapesten?
- Hol tudok vásárolni Kaposváron hagyományos kinézetű és ízű szaloncukrot?
- A Nyugati pu. környékén merre tudok venni karácsonyi kifestőket és jó minőségű festéket?
- Hol tudok venni Kaposváron konzum szaloncukrot?