Hol tudnék 'jó' áron, futóbringát vásárolni? (tudásbázis)
Sziasztok
Én csak jót tudok mondani a futóbringáról!
Februárban múlt 4 éves a kisebbik fiam, és a 12es bicaját nemrégiben átalakitottuk, mert nem akartam sokat költeni futóbringára.
Összesen 3 hetet gyakorolt rajta és ma már megy 2kerekü bicajjal!
Szerintem nagyon jó ötlete volt annak aki ezt kitalálta!
Sziasztok
Én nem értek hozzá, de azt tudom, hogy ez a bicaj biztonságos, lehet, hogy még segítene is, ha tetszene neki.
Teljesen leér a pici lába, tehát, ha megbillen is, nem esik el és csak hajtani kell, mint a kismotort.
Ha találnál a neten olcsón, szerintem érdemes lenne kipróbálni, de ha később vesztek sem vagytok elkésve.
"az a sima kétkerekű bicajról leszereli a kerekeket, és kész a futóbringa"
:-D :-D :-D
Szerintem pedálokat akartál írni, nem? :-D :-D
Tényleg nagyon jó, a nagylányom három éves elmúlt mikor vettük neki, négy éves múlt, mikor a pótkereket is levettük a bicikliről és elsőre simán ment. Hamar ráérzett, mivel megtanulta a futóbringán mi az az egyensúly.
Ráadásul nagyon szerette is.
Sajert! Mennyi idős a fiad?
Mi annak idején a Mü..erben vettünk a lányomnak, nagyon jó.
De a vaterán is szokott lenni.
Olyan mint a műanyag kismotorok, csak ugye ez már csak 2 kerékkel.
(van fából, fémből, műanyagból)
Kislányom teljesen beleszerelmesedett... Gondoltam úgyis közeleg a szülinap, így meglepinek jó lenne:)
nem is hallottam még ilyenről:o pontosan mire jó?
Most megnézegettem itt a net-en, 9500,- ft körül van.
Nem látott Valaki véletlenül nagyobb áruházban ilyen kis szerkezetet?:)
Köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Benzinmotoros fűrészt szeretnénk vásárolni fakivágáshoz. Napi 2-3 órás munkára. Komolyabb gép-jó áron! Mit javasoltok?
- Hol tudnék Szegeden pamut alsóneműt vásárolni, ahol nem horror áron van?
- Memória kártyát hol tudnék jó áron, de újonnan vásárolni Budapesten? (SonyEricsson Xperia Mini-be kellenne)
- Budapesti és Fehérvári anyukák: hol érdemes megfizthető áron gyermekülést vásárolni? Ki hol vette?
- Szabadkára szeretnénk menni vásárolni érdemes, és mi az ami jó áron van?
- Hol tudok vásárolni Kaposváron hagyományos kinézetű és ízű szaloncukrot?