Hol lehet olcsón függönyt venni? (tudásbázis)
Köszi a tippeket!
Sajnos készfüggöny nem jó.
Obira nem gondoltam, megnézem!
Miskolcon múlt héten még megvolt a Möbelix :)
Ikeában is vannak néha olcsó függönyök, bár a sötétítőket nem néztem, de a múlt héten 990-ért tök jó függönyt vettünk, a bérlők macskája úgyis tönkre teszi alapon :D
Helyi méteráru boltok esetenként jók lehetnek. Mi épp egy ilyenben rendeljük most a városunkban. Előtte voltunk az említett Kikában pl, de nagy csalódás volt: nem volt olyan típusú függönyanyag (organzát kerestünk, ami szerintem nem olyan ritka) + kizárólag nagy méretűek voltak a darabok (nem méterre lehetett venni, hanem kész, 250cm-ek voltak, nekünk meg kis ablakokra kellett volna, így sok lett volna a leeső rész) + az eladó nem volt segítőkész, végigmutatott a választékon, hogy menjünk, nézzünk körül..... szóval soha többé ilyen nagy bolt. Ja és árban a 250cm-sek kerültek annyiba, mint egy függönyboltban a fele akkora. És utóbbiban a végösszegből még alkudni is tudtunk, míg egy multi nem valószínű, hogy ad kedvezményt.
Möbelixet sokan írtátok: nálunk (Győr) megszűnt, másutt nem??
További ajánlott fórumok:
- Debrecenben hol lehet olcsón (20ezer) alatt öltönyt, és ugyanilyen árban alkalmi ruhát/menyasszonyi ruhát venni?
- Magyaroszágon ugrálóvárat hol lehet olcsón venni? Kicsi, egyszerűre gondolok.
- Hol lehet olcsón arany karikagyűrűt venni?
- Hol lehet szép, de nem túl drága sötétítő függönyt venni?
- Hol lehet igazán szép készfüggönyt venni kedvező áron?
- Hol lehet jó áron függönyt venni és varratni?