Hol, kinek segíthetnék a rengeteg összegyűlt műanyag kupakkal? (tudásbázis)
Sziasztok!Beteg kislány kéri a segítséget műanyag kupakok gyűjtésével segíthetünk meggyógyulnia(üdítős,mosószeres,öblítős...mindegy milyen csak műanyag legyen.Ha valaki tud segíteni megoldható Pest és környékén ill.Hajdú-Biharban az értemenet.
Laura honlapja: http://kisslaura fw.hu
Köszönöm a szülei nevében is.
Anikó
Több doboznyi pet kupakot gyűjtöttünk össze, ha valaki el szeretné vinni, az szóljon!
krisztipe@citromail.-hu - n lehet érdeklődni
Sziasztok!
Kérek szépen mindenkit, akinek lehetősége van, segítsen a kupakokkal. Olvassátok el a linket kérlek.
Ha írtok privit, írok Budapesti elérhetőséget, azon kívül Debrecenből, Miskolcról, Mátészalkáról és Kisvárdáról meg tudjuk oldani az elszállítást.
Köszönöm mindenkinek és szép estét!
PL.
ezt nem mondod :((((
szegény gyerek.és lehet hogy indiszkrét de hogy derült ki nála ez a betegség?még terhesen?vagy később?
mi lesz vele?
A kupakokat a következő címre lehet küldeni:
Kecskeméti 1-es Posta
Tóth Tímea postavezető
"Szabó Krisztina - műanyag kupakok"
6000 Kecskemét
A postavezető e-mailben értesitette erről a posták vezetőit, hogy legyenek szívesek segítsék a kupakok ingyenes szállíttatását.
Már az ország több helyéről érkeztek így kupakok, de sajnos van olyan hely még mindig, ahol "nem tudnak erről".
Ebben az esetben a postavezetővel kellene beszélni, ugyanis az e-mailt ő kapta.
Remélhetőleg megkapta és olvasta és segít is ezügyben.
Másik lehetőség: a kecskeméti postavezetőt felhívni és vele beszélni, ha más megoldás nincs...
30 tonna kupaknak kellene összegyűlnie.
1 kg kupakért 60 Ft-ot adnak.
GYŰJTSD TE IS A KUPAKOKAT, KÉRLEK!!!
Csak egy kis odafigyelés, de nagyon sokat segíthetsz vele!
Sziasztok!
Én mindig a helyi oviba adom le... remélem jó helyre továbbítják, nem pedig a kukába...
kucsiandi@freemail.hu
Aléné Kucsera Andrea
vele kéne beszélni hova kell küldeni adok egy linket
a weblapjukon bővebben le van irva miért beteg a kislányuk és miért is kell segiteni
most üzentek nekem is hogy ha valakinek van még kupak irjon
márc közepéig várják a kupakokat
itt a link
Szia! Persze, hogy érdekel, szerintem sokaknak van otthon összegyűjtve kupak, rajtam kívül még,nyugodtan írd le a címet.
Köszi!
én tudok egy hölgyet aki kupakot gyűjt a kislánya műtétjéhez ha érdekel titeket még akkor irjatok és adok mail cmet
köszi!
Sziasztok! Látom, szépen halad a dolog, sokan írtatok, mindenkinek köszönöm! Aki még tud, írjon csak nyugodtan, jól jön ez a kis segítség is a gyerekeknek.
Örülök, hogy rajtam kívül más is gyűjti és segít a kupakokkal.:-)
Moni3-nak! Nagyon nagy segítség lenne a sok kupak Mihálszky Beátának, akinek két kislánya 11 és 2 évesek olyan genetikai betegségben szenved, hogy csak őssejt beültetésével várhatnak gyógyulást a gyermekek. Ha tudod, keresd meg az IWIW-en vagy megküldöm e-mail címét: mihalszky.beata@gmail.com
Ha megkeresnéd v. bárki segíteni tud, kérem segítsen. Köszönöm, Erzsi mama
Szia! Igen, még mindig lehet kupakot gyújteni. Ha a hozzászólásaimat elolvasod, megtalálod, hogy hová tudod küldeni.
Köszönöm!!!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan segíthetnék a páromnak, hogy tovább maradjon "állva"?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- A testvérem most közölte, hogy a saját neméhez vonzódik. Nagyon maga alatt van, nem tudom, hogyan segíthetnék neki?
- A GYED alatt összegyűlt szabadságok hány százalékával rendelkezik a munkáltató?
- Löttyedt, narancsbőrös fenéken és hátsó combon hogyan segíthetnék?
- Híznom kellene! Milyen szerek segíthetnének az evés mellett?