Hol és hogyan tudnám megváltoztatni a nevemet? Hova kell fordulni ehhez? (tudásbázis)
6. Fairy Groom
2012. jún. 14. 13:57
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
5. eec2089081
2012. jún. 14. 13:07
Az anyakönyvvezető ott csücsül az okmányirodában... Valóban az ő irodájába fognak küldeni...
4. szafaripók
2012. jún. 14. 13:02
3. eec2089081 (válaszként erre: 1. - Fairy Groom)
2012. jún. 14. 13:02
Szia! Én átestem rajta... Okmány irodába kell bemenni, ott kell igényelni, kitöltetnek veled egy lapot miért szeretnéd és mire akarod változtatni, nekem pár héten belül megjött az engedély! Új születési anyakönyvi kivonatot, névváltoztatási okiratot kapsz, le kell cserélned az irataidat... Az egész kb 15 ezerből megvolt pár éve...
2. Judit1109
2012. jún. 14. 13:00
Szia. Meg lehet változtatni. Fordulj a születési helyed szerinti anyakönyvvezetőhöz. A lakhelyed szerintihez is mehetsz, de gyorsabb, ha oda mész, ahol születtél.
1. Fairy Groom
2012. jún. 14. 12:57
Üdv!
Az érdekelne, hogy hol és hogyan tudnám megváltoztatni a nevemet? Hova kell fordulni ehhez? Valamint hogy mind a kettő nevet (vezeték és keresztnevet) meg lehet e változtatni?
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- 18 éves leszek. A kérdés az, hogy megváltoztathatom szerintetek a vezeték nevemet? És ha igen ez, hogy zajlik?
- Hogyan tudnám a felhasználónevemet módosítani? A keresés nem hozott eredményt, aki tudja írja meg! Köszönöm!!
- Picasa 3 programnál, hogy tudnám megváltoztatni a képméretet?
- Hogyan tudom a facebookon megváltoztatni a nevemet?
- Hogyan tudnám megváltoztatni az Internet Explorer alapértelmezett kezdőlapját?