Hogyan viselkedik egy nárcisztikus szülő? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan viselkedik egy nárcisztikus szülő? (Napi érdekes)
Jaj az “anyám” is azzzzz…., még színészkedni is profin tud, Oscar-díjat érdemelne!!!! Nárcisztikus anya felnőtt gyermekének lenni pokol volt!
Brrrrr….
Soha nem bírja elviselni, ha nem ő a leg, leg, legjobb, szeret a középpontban lenni, végtelenül hiú! Hírnévrontásban, rágalmazásban, kavarásban mester!
Gyerekeit megkülönbözteti, “természetesen” én vagyok a fekete bárány, testvérem az “aranygyermek”….
Nekem a nem regisztrált pszichológusok, tanácsadók segítettek sokat a lelki gyógyulásban, neveket nem mondok.
Édesapám sajnos meghalt…, végtelenül jó ember, egy angyal volt. Több-több évvel Apám halála után teljesen megszakítottam “anyámmal” a kapcsolatot.
Azóta jobban vagyok, sikerült túllépni rajta. Van munkahelyem, de bal térdproblémám miatt hosszú ideje betegállományban vagyok.
Felfogadtam egy barátnőt régen, Ő lett a fogadott testvérem, lelki társam is jóban-rosszban, nincs neki facebook profilja (de jó!), betegsége miatt sajnos jelenleg kórházban van, az ünnepeket is bent tölti. Kórházi bennfekvése előtt orvosai nem kezelték őt megfelelően, egyik rendelőnek a stílusa is borzalmas! De most jó helyen van, kezelőorvosa rendesen bánik vele, nehezen, de lassan kezd gyógyulgatni, előbb-utóbb felépül és hazatérhet saját otthonába, alig várom ezt a pillanatot!
Fogadott testvérem családja is teljesen hasonló mint a biológiai “családom”…..
Uhhhh…!!!!
“A család nem a vérről szól. Hanem arról, hogy ki fogja kezedet amikor legjobban szükséged van rá.”
“Az egyetlenek, akiket felzaklatnak a határaid, azok az emberek, akik csak profitálnak abból, ha neked nincsenek határaid.”
A nárcisztikus ember MAGÁT TARTJA A LEGJOBB-nak: mindenben,kivétel nélkül: mondjuk Ő alegokosabb, alegszebb, a leg legek mindenben.
Nagyon nehéz a velük való közös élet!: magát alázza meg , aki vele képes élni.
Sajnos saját tapasztalat.
Van egy szülőtípus, aki óriási sérüléseket okozhat a gyermekének a viselkedésével, ez pedig a nárcisztikus szülő.
Ugrás a teljes írásra: Hogyan viselkedik egy nárcisztikus szülő?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek hogyan viselkedik egy pasi aki meg csal?
- Hogyan viselkedik a férjed veled, ha beteg vagy?
- Hogyan viselkedik egy felnőtt, érett nő egy párkapcsolatban?
- Mit tudsz aki fuvezik, hogyan viselkedik othon? Meg zavarja e a viselkedeset az embernek?
- Mérgező, nárcisztikus szülők
- Így viselkedik egy nárcisztikus?