Hogyan tudom visszatelepíteni a hüvelyflórát? (tudásbázis)
Sziasztok!
A hüvelyzuhany nem egészséges, árt a hüvelyflórának. Van gyógyszertárban olyan hüvelykapszula, ami helyreállítja a hüvelyflórát, recept nélkül, vagy akár dm-ben is lehet kapni. Nekem elmúlt tőle a folyásom, hátha nektek is segít. A candida diéta meg egyáltalán nem hülyeség, ha nem eszel cukrot meg élesztőset, fehérkenyeret és eceteset (no alkohol) akkor a gomba ami túlszaporodott nem tud tovább szaporodni sőt "éhenhal" hiszen a felsoroltakból táplálkozik, és a bélrendszerből indul mindig ki. Aztán fertőz csak más szerveket. Mindnekinek jobbulást!
mit nem értesz?:D
AZT NE MONDD HOGY MÉG NEM HALLOTTÁL RÓLA
Bármelyik joghúrt jó.
Normaflore: bél normál flórájához tartozó baktériumot tartalmaz. Alkalmazása elősegíti a bélflóra helyreállítását annak különböző eredetű károsodása esetén.
En is hasznaltam a gynoflort, nogyogy. irta fel. Mellette irrigaltam a Colpo cleaner-el es rendben vagyok! :)
<En azonban a joghurttal vagy a kefirrel finoman bannek, mert valamelyik gombat is tartalmaz (nem tudom melyik)!>
Nekem az vált be, hogy leálltam minden irrigálással, antibiotikumot azóta sem szedtem. Ill. egy fajta kúpot használtam. Igazából magától állt vissza a rend, de ez idővel járt.
Ez az élőflórás jól hangzik, de nem szeretném kirpróbálni...:-)
Van egy hüvelyi kúp. A neve valami gynoflor. Sajnos vényköteles, bár meg lehet próbálni, van ahol azért adnak recept nélkül is.
Itt olvashatsz róla bővebben: [link]
Két költségkímélő módszer is van:
1. pár napig nem mosakszol "ott" (ez sztem kicsit gáz lenne)
2. egy tampont belemártassz kefírbe, és éjszakára felteszed, pár nap alatt renbehozza.
Aha, nekem is volt problemam a huvely florammal, mert az antibiotikumok is ki tudjak nyirni. De ez a keszitmeny nagyon jo!
Korabban lehetett kapni az un. Lactacid femina nevu keszitmenyt is, de azt hiszem azt kivontak mar a forgalombol. (De ennek utana kell nezni! Lehet hogy nem pontosak errol az infoim.)
További ajánlott fórumok:
- Tudom, hogy fogynom kell, de nem tudom, hogyan kezdjek hozzá.
- Mi ez egy férfi-nő között? Segítenétek? Hogyan is állunk, mert én nem tudom?!
- Hogyan tudom törölni magamat a Facebookról?
- Hogyan zajlik egy végleges kitelepülés külföldre majd onnan a visszatelepülés?
- Milyen módszerrel tudom visszaállítani a hüvelyflórámat?
- Hogyan lehet visszaállítani a hüvelyflórát?