Hogyan tudok hoxa tagnak képet(gif) küldeni? (tudásbázis)
http://www.pic-upload.de/
A zöld részre rákattintasz és a kép mappádból válogathatsz.
Amikor átvált egy másik oldalra alulról a 3.-ik
<a href= ami ezzel kezdődik,és a-val is vágtődik. mert a felső a betűs az kicsi kép méret kódját adja meg.
Azt átmásolod az üzenetekbe, vagy a bemutatkozó oldalra ahová szeretnéd (én úgy szoktam megcsinálni, hogy amikor átmásoltam mindig mentem és megnézem, mert volt, hogy rosszul másoltam át és csak a kód jelenik meg aki kapja, de a kép nem) amikor megvan az összes akkor szoktam elküldeni.
Ezt a kodot biztos hogy elfogadja a hoxa.
Ha nem változtatsz a kép méretén, a pic-up kódoló
középső kódját kell bejelölni, akkor működik.(sajnos nem minden esetben)Saját naplódban próbálgasd. Ha visszanézed az én Mismás naplómat, a az ablakos hóeséses képpel több, mint egy fél órát küzdöttem Érdemes volt?
gif formátumú képet nem tudok feltölteni a naplómba csak jpg-t.
Vagy csak én vagyok balfácán? :)
Úgy látom, vak vezet világtalant, csak ezért írok:
zebracsikó 6. hsz-e igaz, azzal a kiegészítéssel, hogy a kapott kódot priviben elküldöd neki. Azt Ő átmásolja a saját naplójába és amikor elmenti, akkor jelenik meg nála a kép.
A pic-up.de és a kepfeltoltes.hu oldalakat használom a kódolásra, az első esetében a kép méretét is tudod változtatni, de akkor már a gif nem működik.
Csinálsz neki kódot és úgy is elküldheted.
Némelyik képnek van is kódja.
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok Nigériába Faxot küldeni?
- Miért nem tudok SMS-ben képet elküldeni Samsung Galaxy Minin?
- Miért nem tudok külföldre e-mail-t küldeni?
- Hogy tudok képet küldeni Hoxa felhasználónak?
- Hogyan tudok egy olyan képet elküldeni itt a Hoxán üzenetben, ami a számítógépen van elmentve?
- A saját képeslap gyüjteményemből hogyan tudok képet küldeni kimenő üzenetbe? (Sajnos nem lehet bemásolni? Más módszer)