Miért nem tudok külföldre e-mail-t küldeni? (tudásbázis)
A citromaillel szoktak hibák lenni. Pl. automatikusan tesz az üzenet végére hirdetést és ezért a fogadó fél postafiókja spamként kiszűri, visszadobja. Épp tegnap számolt be egy ilyen hibáról az informatikus férjem, és megtalálták, hogy konkrétan ez a hiba.
Szerintem hozz létre új postafiókot, én a gmail.com-ot ajánlom neked, onnan próbálkozz. Tuti működni fog.
Sajnos én nem tudok angolul, te vagy a tesód lefordította az üzenetet? Ugyanis én webfordítóval magyarítottam és az utolsó mondat így hangzik, igaz csak nyersfordításban:
SMTP hiba távoli levelezőkiszolgálóból az adatok vége után:
"host mailin. kpnplanet. nl" [213. 75. 3. 30]: 550 5. 0. 0 Mail rejected.
Itt idézőjelbe tettem, amit a fordító pirossal kiemel. Ott lehet talán valami elírás?! Persze én csak találgatok. Talán egy informatikával foglalkozó szakembert kellene megkérdezned.
Szia Pumecedli!
Én is jártam már így, igaz belföldi e-mail címmel. A címzett véletlenül tiltó listára tette a nevemet, ezért minden neki küldött e-mail visszajött.
Access hozzászólásában írta, hogy a "tiltó listát feloldani", ez lesz a megoldás a problémádra. Nem neked kell feloldanod, hanem a címzettnek. Lehet, hogy véletlenül téged tiltó listára tett, amit fel kell oldania, akkor megkapja a küldeményedet bizonyosan.
nem a "külföldiségen" múlik.
Nézd meg,hogy jól írtad-e be a címet. Majd ő nézze meg,hogy nincs-e "spam"-re beállítva a levelezője,azaz,hogy a tiédet szemétként érzékeli,és automatikusan kidobja.
noncsen, várja az én email.-emet.Ha megpróbálom az általa küldött email.-nél válaszként irni, akkor is ezt a hibaüzenetet kapom.A rendszer által adott hibaüzenet angolul a következő:
This message was created automatically by mail delivery software.
A message that you sent could not be delivered to one or more of its
recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:
Itt kiirja az email cimet ahova küldeném.
SMTP error from remote mail server after end of data:
host mailin.kpnplanet.nl [213.75.3.30]: 550 5.0.0 Mail rejected.
------ This is a copy of the message, including all the headers. ------
már második napja szenvedünk, tőle minden üzenet átjön, tőlem egy se.
Én is csak azt tudom elképzelni,hogy rossz a cím.
Próbálj meg "válasz"-ként írni az e-mail címre.
Miután a küldés cim alapján történik csak egy oka lehet hibásan van megadva a cim.
A rendszer visszadobja és leirja mi a hibaüzenet.
Mi az hogy "kulfoldre e-mailt"?? Ez nem posta....
Az az e-mail nem tudja, hogy kulfolfoldre megy vagy csak eppen a szomszedba...