Hogyan tudnék dokumentumot e-mail-ben elküldeni? (tudásbázis)
nem tudom mi lehet a gondod, de biztos valami rosszul van az outlookodban beállítva.
ha van internetes fiókod is, akkor használd azt a weben keresztül, ott is tudod csatolni az önéletrajzod, fényképet.
Internetes fiókom van,onnan szoktam levelezni,csak sajnos onnan dokumentumot csak csatolt file-ként lehet elküldeni,és én azt nem akartam.
Eddig mindig mindent meg tudtam oldani a gépen,hogy lehet,hogy az outlook-ot nem tudom beállítani?Pedig olyan egyszerűnek tűnik.
Hogy érted h van e valami trükje?
Én azt Outlook exspresst használom,mindjárt az első gomb a levél létrehozása...:)
Nagyon kellene ez az állás,nem akarom elszúrni.
De vajon miért nem lehet Outlook-kal elküldeni?Mit bénázok el?
jha én is azt használom,és utána már láttam h csatoltad is csak hibát írt...szerintem ha elmegy el kell fogadják, meg így is a normális, mert könnyebben mentik, nyomtatják, mintha csak simán megírtad volna üzenetben.
Én egyébként szoktam küldeni magamnak másolatot,és akkor meg tudom nézni, hogy elküldve is minden rendben van e vele.
Ha csatolom,akkor elmegy,csak azt nem tudom,hogy el fogják-e fogadni így.
Outlook-kal próbáltam küldeni.
A levélbe írd meg, hogy csatoltad. Mellesleg ez látszik is, mert oldalt megjelenik egy kis gépkapocs, és ha megnyitja a levelet, alul kiírja, hogy van mellékelve valami.
Mit ír ki?
Milyen levelező programot használsz?
A levelező programban van egy olyan menü hogy fájl csatolása, vagy csatolt elemek nem is tudom vmi ilyesmi....oda egyszerűen betallózod az elmentett dolgot és már küldi is.
Sok sikert.
ha nem sikerül akkor írd meg milyen programot használsz, mert ha én is azt akkor konkrétabban megnézem Neked.
Sziasztok!Segítene valaki?
Szövegszerkesztővel megírtam egy önéletrajzot,mellékeltem hozzá fényképet,ezt szeretném e-mail-ben elküldeni,de nem megy.Folyton hibaüzenetet kapok.Mit csinálok rosszul?
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Hogyan kell megnézni egy dokumentumnál, hogy hány karakteres?
- Adobe Reader! Hogyan lehet több dokumentumot egybe rakni, és hogyan tudom úgy vetíteni, mintha Power Point lenne?
- Hogyan tudok az Adobe Reader programba dokumentumokat beilleszteni?
- Hogyan lehet egy Word dokumentumot PDF formátumba átrakni?
- Hogy lehet ppsx file-t feltelepíteni weboldalra, és/ vagy elküldeni e-mail-ben?