Hogyan tudnánk a régi, hengerelt mintát eltüntetni? (tudásbázis)
10. Gratia (válaszként erre: 9. - Libikóka)
okt. 18. 10:49
:D Köszi! Nem nagyon lehetett vakarni, barátnőm mondta, hogy mossuk le, de kőfal, iszapol két hét mire kiszáradna sajna az se játszik.
9. libikóka (válaszként erre: 8. - Libikóka)
okt. 17. 13:22
🤪ez egyre rosszabb lesz,,ESetleg
8. libikóka (válaszként erre: 7. - Libikóka)
okt. 17. 13:21
estleg
7. libikóka (válaszként erre: 6. - Gratia)
okt. 17. 13:21
Nem olyan nagy kiadás akkor sem ha nem jön be(esteleg megtetszik és használod máshová),viszont ha sikerül megspórolod a vakargatós glettelős munkát.
6. Gratia (válaszként erre: 3. - Libikóka)
okt. 17. 12:17
Ez jó, nem is tudtam, hogy van olyan:) köszi megnézzük! Lefedni nem akarjuk semmivel, a külső sarokban penész ütötte fel a fejét azért szedtük le. Másik oldalon a fát fehérre festettem, talán illene hozzá.
5. Borian (válaszként erre: 1. - Gratia)
okt. 17. 10:51
tapéta?
4. Alnisa (válaszként erre: 1. - Gratia)
okt. 17. 10:46
Mi levakartunk a falról, aztán rágletteltünk.
3. libikóka (válaszként erre: 1. - Gratia)
okt. 17. 10:40
Vagy még esetleg,,van olyan henger ami nem sima falat fest,,hanem ilyen kicsit rücskös felületet képez,,ez egyébként jól néz ki (akinek tetszik) nekem az étkezőm ilyen,,ez szerintem elfedné.
De ez nem biztos,,csak ez lenne a legkönnyebb.
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Gratia)
okt. 17. 10:34
Csiszolás,glettelés,,én jobbat nem tudok.
1. Gratia
okt. 17. 10:30
Sziasztok! Egy fal részen a burkolat alatt hengerelt mintákat találtunk, tudjátok amit régen festettek, jó kis zöldesszürke lerobbantani se lehet. Egy részét lefestettük három rétegben próbaként, de még mindig látszik halványan. Valakinek ötlet? Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Pattanás utáni hegeket hogyan lehetne eltüntetni?
- Vastag comb, vékony derék! Hogyan lehet eltüntetni a zsírocskákat, a belsőcombról? Minél hamarabb!:D
- Hogy lehet herpeszt minél gyorsabban eltüntetni?
- Szemölcsök rossz helyen - Hogyan tudnám én eltüntetni őket vagy kihez forduljak vele?
- Szeplőket mivel lehet eltüntetni?
- Táskáról rányomott mintát szeretnék eltüntetni. Hogyan?