Hogyan tudnám leküzdeni a csiklandósságot? (tudásbázis)
Én meg azt hittem,hogy ilyen "izé" csak én vagyok,mert a férjem azt mondja,hogy szerinte már néha direkt csinálom...! Pedig nem !
Tényleg rosszul lehet attól is lenni,hogy simire emeli a kezét...
Legalább nem vagyok egyedül... de ettől sajna egyikőnknek sem lesz jobb.:(((
Hasonló a problémám..... :-((((
Annyira szeret babusgatni, simikézni, én meg visítok..... Nagyon kellemetlen. Imádja a lábamat, de csak ha ránéz is röhögök! Nem hogy hozzáérjen! Szerintem bele is halnék, ha mondjuk végig simítaná... Másról ne is beszéljek.....
Olyan jó lenne valahogy leküzdeni!
Ezzel én is így vagyok.Meg tudnék őrülni,ha bizonyos helyeken pl:derekam,vádlim,lapockámnál,belső combomnál finoman ér hozzám... Borzasztóan rossz,pedig csak szeretni akar...
Viszont a talpamhoz ha hozzáérnek,azért szerintem ölni is tudnék! Na jó,nem hiszem biztosan,de már a talpam csikizésétől én kaptam sírórohamot,mert nem birom elviselni...
Szerintem ez a pörgősebb embereknél van így.Én úgy tapasztalom.Nem hiszem,hogy ezt lehetne orvosolni... :(((
Szerintem sem lehet segíteni rajta. :-(
Mondjuk nálunk meg a párom a szörnyen csiklandós. Bizonyos helyeken ha csak hozzáérek, már visít. :-D
Sehogy nem tudod leküzdeni.De szerintem még csillapítani sem lehet.Én hasonlóan rettenetesen csikis vagyok.
Nálunk a család már röhög rajtam.
Annyira csiklandós vagyok, hogy azt sem bírom ki, ha a párom megcirógatja a karomat. SZÖRNYŰ!!!! Nagyon utálom! A talpamról, oldalamról pedig jobb nem beszélni..... Tudtok rá valamilyen módszert, amivel lehetne javítani a dolgokon?
Ti csiklandósak vagytok????
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet leküzdeni a késő esti éhségrohamot?
- Hogyan lehet a pánikbetegséget leküzdeni?
- Hogyan lehet az édességfüggőséget, csoki utáni vágyat leküzdeni?
- Hogyan lehet leküzdeni az édesség utáni vágyat?
- Szerintetek hogyan tudnám leküzdeni a kórháztól való félelmem?
- Repülés közben hogyan lehet leküzdeni a klausztrofóbiát?