Hogyan találhatnám meg egyik régi volt ismerősömet? (beszélgetés)
A postás meg fogja találni, ha a házszám hibás.
Nekem egy kis barátnőm elfelejtette az utcát is...ezért írt a borítékra egy üzenetetet, így kezdődött:
"Drága Postás bácsi! ...." :)
Én is ugyanígy vagyok. Csak az én ismerősöm Szabó, és a keresztneve is elég gyakori név... Én már úgy vagyok vele, h sokat gondolok rá, hátha akkor bevonzom, mert sehol sem találom. :)
Remélem, h előbb-utóbb sikerül. :D
Háát... Nehéz!
De ha beirod a teljes nevét a google-be talán kiad valamit! Már persze, ha az iternetet rendszeresen használja!:)))
Még esetleg mobil-tudakozók, kisebb találati eséllyel T-Home tudakozó...
Apropó! Cimét tudod? Merthogy most látom, messze vagy ahhoz hogy felutazz hozzá, ezt irod. Akkor tudod a cimét, vagy csak sejtésed van róla, hogy körülbelül merrefele lakik?
Egyik napról a másikra eszembe jutott, jó lenne tudni h mi van vele.
Kerestem közösségi oldalon de nem találtam meg. Ahhoz meg sajnos messze lakom, hogy felutazzam hozzá, hogy megkeressem. Volt egy e-mail címe, amit tudtam, írtam neki, de még nem válaszolt. Hogyan tudnám még megkeresni?
Köszönöm az értelmes válaszokat és köszönöm a segítséget
További ajánlott fórumok:
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Mennyire normális, ha az egyik ismerősöm heti 2-3 alkalommal velem jön haza, de soha nem akar fizetni?
- Egyik ismerősőm elvesztettete az érettségi bizonyítványát. Tavaly érettségizett. Most újra kell érettségiznie vagy lehet pótolni?
- Létezik olyan férfi, aki nem fél senkitől? Azt mondja az egyik férfi ismerősöm, hogy Ő senkitől nem fél, attól se hogy bárki megveri...
- Egyik ismerősömmel elég furcsa dolgok történnek mostanában....mi lehet ez?
- Egyik régi barátnőmet hogyan találhatnám meg?