Hogyan szoktassam le 5 hónapos kisfiamat arról, hogy csak kézben tud elaludni? (beszélgetés)
Én nem tudtam leszoktatni róla! :S
Nagyon sokáig az ölemben altattam,talán már kezdett beszélni mikor nehezen leszokott róla.
Akkor már csak mellé kellett feküdni! :D
Én ismertem olyan anyukát, akinek a nagycsoportos fia csak úgy aludt éjszaka, ha végig a mama hálóingét markolta
A mamának is benne kellett ám lennie a hálóhacukában, mert különben felébredt!
Vajon ez a kölök mikor akart "megérni" az egyedül alvásra? :D
Mi úgy altatjuk az uakkora gyerekünket (kicsi korában ő is kézben alvós volt), hogy az esti fürdés, kaja után a kanapén még velünk van, játszunk, amikor látjuk, h kezd nyűgös lenni, lámpa le és idővel elalszik, közben mi is tehetjük a dolgunkat. Min 20-30 perc után be lehet vinni az ágyába, bár sokszor pár óra is eltelik. Ez is jobb, mint ha leszakad a kezünk. (nekünk a szomszédunk ajánlotta, ők is így csinálják)
És ettől nem vált elkényeztetetté, mert már 2x is vot olyan, h vendég volt nálunk még este és akkor az ágyába raktuk amikor fáradt volt, magára hagytuk (csillagokat vetítünk ki a falra, lehet ez is segít) és egy hang nélkül aludt el mind2x.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassam le a 16 hónapos kisfiamat a tápszerröl?
- Hogyan szoktassam vissza kisfiamat a saját ágyába?
- Cicin elalvó kisfiamat hogyan szoktassam normális elalvásra?
- Segítsetek! Hogyan szoktassam wc-re, bilire a kisfiamat?
- Hogy szoktassam le egyéves kisfiamat a cicin elalvásról?
- Szerintetek hogy szoktassam le a 14hónapos kisfiamat arról, hogy ne tekergesse a hajam alvás közben?