Hogyan szervezzünk osztálytalálkozót? (beszélgetés)
Még egyenlőre nem mertem elkezdeni, csak annyira, hogy feltettem énis pár neten megtalált régi osztálytársnak a kérdést, nem-e tarthatnánk egy találkozót, a kerek év (20) alkalmából. És mindenki jó ötletnek tartotta. Mi 27-en voltunk, ebből kb. 10 maradt helyben, a többi szétszéledt. De énis így gondoltam, hogy aki tud még bárkiről, annak jelezze. De úgy látom örülnének neki..
Nálunk itt helyben az isi konyhájában lehetne tartani, és nyári időpont lenne jó, mert akkor csak több szabit tudnak kivenni is, akik mondjuk messziről jönnének.. Na majd lesz valahogy, a kocka el van vetve:)
Szia!Rögtön az első kérdésedre válaszolok:egy jó osztály!Mi tavaly október 24.én tartottuk a 30 éves találkozónkat.A sok-sok eltelt év alatt nagyon szétszóródtunk.Kevesen tartották a kapcsolatot egymással.Én az egyik közösségi portálon keresztül próbáltam összehozni a"nagy csapatot".Hiszen mi 32-en voltunk annó.Sok munkám volt vele,de megérte!
Készítettem meghívót,amire rátettem a régi osztályfényképet-mindenki nagyon örült neki.Akinek tudtam a címét,annak postáztam,akinek meg nem annak a szülein keresztül juttattam el.Nos a 32 emberből 25-en jöttünk össze!Úgy hogy vágj bele bátran a szervezésbe!Mi egy étteremben voltunk,de úgy tervezzük,hogy a nyáron tartunk egy lazább bográcsos partit.
Sok sikert a szervezéshez!
Én 1,5 éve szerveztem oszt találkozot,ami nekünk már a 25 éves volt.Én ugy kezdtem,hogy akinek tel száma meg van,azt egyből kérdeztem neki ki van meg és hivja fel,és persze interneten is,de inkább lánc reakciót inditottunk,volt akinek a szüleit kerestem fel és igy lett meg.Nem kevés munka de amikor jól sikerült én voltam a legboldogabb ember mert nem győzdtek hálálkodni,főleg amikor meg látták az osztály tablós képével diszitett tortát az hatalmas siker volt .
Az éttermet úgy válaszátok ki,hogy kérdezzetek rá meddig maradhattok mert minket kiraktak hajnali 3-órakor,ezt sajnáltuk és kitaláltuk legyen akkor bográcsos oszt találkozó ami nálam volt és fergetegesre sikerült és reggel 8 óráig tartott, ezután már nem megyünk étterembe ,csak háznál tartjuk meg.
Mi is egy közösségi oldalon "találtunk egymásra", ott lett tul.képp megszervezve az egész.
Ofő nálunk is ott volt, bementünk a suliba, majd kimentünk egy ifjúsági táborba, ott buliztunk és ott is aludtunk.
Ha szétszéledtetek a nagyvilágban, egy helybeli kezdje szervezni, mérje fel legelőször is az igényeket, legfőképpen, hogy MIKOR legyen.
Mi 16 éve ballagtunk el, azóta volt 3 találkozó, de egyik sem 5. vagy 10. évfordulóra, hanem csak úgy.
20 éve, hogy elballagtunk az általános iskolából:) Ebből adódóan pár volt osztálytársamnak szegeztem a kérdést, legyen-e osztálytalálkozó? Mindenki jó ötletnek tartotta, de egyenlőre a szervezésre senki nem vállalkozott.
Mi kell egy jó osztálytalálkozóhoz?
Hogyan kezdjünk neki az osztálytársak felkeresésének.?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Menni vagy nem menni... osztálytalálkozó
- Egy nagyon arogáns egyetemi osztálytársaddal aki mindig szúrkál hogyan viselkednél?
- Hogyan lehet elveszett osztálytársakat megtalálni 20 év után?
- Hogyan lehet "megnyitni" egy osztálytalálkozót?
- Hogyan szervezzünk meg egy jó kis lakodalmat?